Vidste du det?

175.000 børn besøger hvert år skadestuen. Hvordan er dit barn egentlig dækket?

Mit barn er da dækket af institu­tionens ulykkesforsikring. Eller hvad?

175.000 børn under 15 år besøger hvert år skadestuen ifølge Statens Institut for Folkesundhed. Uheld i trafikken, skader til fodbold, i skolegården eller under leg i haven er heldigvis sjældent alvorlige. Men ender det med skader på tænderne, behov for særlig behandling eller varige mén, kan en ulykkesforsikring være en vigtig hjælp i at komme videre efter en ulykke. Før i tiden havde skoler og institutioner kollektive ulykkesforsikringer, der dækkede børnene, mens de var der. Men sådan er det ikke længere.

Nå, men så dækker forældrenes forsikring vel?

Nej, heller ikke! I dag er der faktisk ikke noget alternativ til at give dit barn sin egen ulykkesforsikring - eller eventuelt udvide din egen. Har du ulykkesforsikring hos os, er dit barn dog dækket på din forsikring, indtil barnet er 2 år.

Få ro i maven

Er du i tvivl om, hvordan dine børn er dækket, er det en rigtig god ide at tage et opklarende telefonopkald til dit forsikringsselskab. Det tager kun nogle få minutter at få styr på det, så kan du roligt sende dine unger ud i verden.

Av, av, av - vidste du det?

  • 8.000 børn kommer hvert år til skade på havetrampolinen. Kilde: Børneulykkefonden
  • 1 ud af 6 børn rammes hvert år af en kritisk sygdom. Kilde: Danske Patienter

Har du tjek på, hvordan dit barn er dækket?

Vi kan svare på alle dine spørgsmål om Børneforsikring, og vores konsulenter sidder klar til at fortælle dig mere om forsikringen. Ring til os på 33 14 37 48 eller bliv ringet op.

Har vi styr på det?

Har mine børn allerede en ulykkesforsikring? Er de dækket af min?

Har vi de rigtige tilvalg?

Dækker forsikringen fx tandskader? Får dine børn tandskader, der skal udbedres, når de er voksne, kommer de selv til at betale, hvis de ikke har en forsikring.
Dyrker børnene sportsgrene, der er særligt risikobetonede? Eller er de på anden måde udsat for høj risiko i deres dagligdag?

Hvad er vi dækket for?

Hvilke typer skader udløser erstatning, og hvor meget kan vi få udbetalt? Er vi dækket, hvis der opstår følgevirkninger senere i barnets liv? Gælder forsikringen også, hvis skaden sker i udlandet?

Læs mere om Børneforsikringen her

 

Hør mere om Børneforsikring

Relaterede artikler

Når ungerne flytter

Uddannelse, højskole eller delelejlighed med vennerne. De unge flyver fra hjemmet for at stå på egne ben. Hjælp dem godt på vej med forsikring.

Ulykker i hjemmet

Blandt de mest almindelige ulykker i hjemmet er faldulykker, klemte fingre, tobaksrygning, levende lys, forbrænding og skoldning. 

Undgå skader - det betaler sig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.