Kom hackerne i forkøbet, og hold forretningen i gang

Selvfølgelig har I installeret en tyverialarm, så I ved, hvis der kommer ubudne gæster i virksomheden. Er I også sikret, hvis de ubudne gæster kommer ind gennem jeres it?

Forebyggelse og forsikring samlet i én

Det er ikke nok at forsikre din forretning mod hackerangreb og datatab. Du skal også beskytte den. Hos os får du både en førsteklasses sikkerhedspakke og en omfattende dækning, når du køber cyberforsikring. Den kombination er sund fornuft for virksomheden - og dårligt nyt for alle, der jager andres data på nettet.

Beskyt dine systemer effektivt

Hos os følger der den store sikkerhedspakke fra Avast med i købet af en Cyberforsikring. Pakken er udvalgt af vores it-eksperter, så du ikke behøver bruge tid på det. Og den giver professionel beskyttelse mod angreb i form af cyberafpresning, virus med mere. Uden beregning – for det er også i vores interesse, at I har den bedste sikkerhed på markedet.

68 % bliver ramt af cyberangreb

Det viste en større undersøgelse foretaget af Rambøll i 2018, hvor både private og offentlige virksomheder blev spurgt.

Kun 18 % af de ramte virksomheder har meldt angrebet til politiet.

Hvis uheldet er ude...

Først og fremmest sidder der specialister klar 24/7 til at tage imod jeres opkald. Handler det om cyberafpresning, forhandler vores eksperter med hackerne, og vi dækker eventuelle omkostninger. I får professionel hjælp til genopretning af systemer og data, og I er dækket ved erstatningssager som følge af angrebet. Derudover dækker vi jeres driftstab, hvis I bliver ramt af fx virus eller malware.

Og vi dækker meget mere

I er ikke kun dækket ved hackerangreb og lignende, men også ved andre fejl eller uheld ved håndtering af jeres data. For eksempel dækker vi bøder ved uforsætlig overtrædelse af de nye GDPR-regler for håndtering af kundedata, og vi rådgiver jer om den lovpligtige kommunikation med myndighederne.

Også udgiften til advokater, it-bistand og kriminaltekniske undersøgelser er dækket af vores Cyberforsikring.

Med en Cyberforsikring hos os får du:

  • 24/7 hotline assistance ved cyberangreb

  • Erstatning af driftstab

  • Bøder og erstatningsansvar ifm GDPR

  • Omkostninger til it-assistance, advokat, genoprettelse af omdømme mm.

  • Avast sikkerhedspakke med firewall, antivirus og 100 GB cloud back-up.

Tør du vente? Kontakt os i dag

Ring på 33 45 74 74, så fortæller vi dig meget mere om forebyggelse og forsikring mod cyberkriminalitet. Vi vil også gerne ringe dig op.

Ja tak - Ring mig op