En robust lønsikring - til dig, der er selv­stændig

Hvad gør du, hvis du pludselig bliver syg og må lukke din virksomhed? Med vores lønsikring får du op til 30.000 kr./md. oveni dine dagpenge og sygedagpenge og hjælp til at få gang i virksomheden, når du er klar igen.

Ring 33 45 74 74

Hvad er en lønsikring til selvstændige?

Med en forsikring til selvstændige får du udbetalt penge hver måned, hvis du må lukke din virksomhed pga. sygdom, konkurs, betalingsstandsning eller tvangsauktion. Udbetalingen er et supplement til dine dagpenge og sygedagpenge. Det betyder, at du får en ekstra pose penge hver måned oveni udbetalingen fra din a-kasse eller kommune.

Er du ikke selvstændig? Læs mere om vores private Lønsikring til lønmodtagere.

Lønsikring med fordele fra 49 kr./md.

 • Få op til 90% af din nuværende indtægt

  Du kan selv vælge din månedlige udbetaling (op til 30.000 kr./md.) og hvor længe, du vil være dækket ­– 6 eller 12 måneder.

 • Få kompensation, hvis du bliver syg

  Din lønsikring dækker også, hvis du bliver syg, mens du er arbejdsløs og får udbetalt sygedagpenge.

 • Få dine forsikringer betalt af os  

  Når du får udbetalinger fra din lønsikring, sørger vi for at dække betalingen af dine andre forsikringer hos os. 

Hvilken lønsikring til selvstændige er bedst?

Det er ikke altid løsningen at vælge den billigste lønsikring eller en af dem, der kalder sig ”bedst i test”. Her kan du få et overblik over, hvad vi dækker, og hvad du får hos os. Så er det nemmere for dig at sammenligne vores lønsikring med andre.

 • Du kan få udbetalt op til 90% af din indtægt i op til 12 måneder.
 • Du er dækket, hvis du bliver nødt til at lukke din virksomhed pga. økonomi eller sygdom.
 • Du er dækket allerede 9 måneder efter, forsikringen er trådt i kraft.
 • Forsikringen inkluderer præmiefritagelse. Det betyder, at vi dækker betalingen af dine øvrige forsikringer hos os, mens du får udbetalinger fra din lønsikring.
 • Forsikringen inkluderer et personligt rådgivningsforløb, hvor du får sparring fra erfarne karrierekonsulenter.  

Hent forsikringsvilkår

Beregn din pris

Der er især to ting, der har indflydelse på prisen for din lønsikring: Hvor stort et beløb, du ønsker at få udbetalt hver måned, og hvor længe du ønsker at være dækket. Er du i tvivl, så lad os tage en snak. Så kan vi sætte os ind i dine behov og rådgive dig om, hvad der giver bedst mening for dig.

Husk: Prisen for din lønsikring er fradragsberettiget. Vi indberetter til SKAT.

Bestil opkald

Du er dækket, hvis du bliver syg  

Som selvstændig er du vant til at styre slagets gang. Men hvad gør du, hvis sygdom sætter dig ud af spil? Som udgangspunkt har du ret til sygedagpenge fra kommunen. Men udbetalingen er lille og begrænset til kun 22 uger.

Derfor dækker vores lønsikring også, hvis sygdom forhindrer dig i at udføre dit sædvanlige arbejde. Og du kan blive dækket i helt op til 12 måneder.

Har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål til vores Lønsikring?

Kontakt os direkte på 33 45 74 74, eller udfyld formularen, så ringer vi, når det passer dig. 

Ja tak - Ring mig op

FAQ om Lønsikring til selvstændige

Hvad koster lønsikring til selvstændige?

Du kan få en lønsikring fra kun 49 kr./md. Din nøjagtige pris afhænger især af to ting: Hvor stort et beløb, du vil have udbetalt hver måned, og i hvor lang tid – 6 eller 12 måneder. Du kan bruge vores beregner til at udregne din nøjagtige pris.

Beregn pris

Hvorfor a-kasse til selvstændige?

Som selvstændig er det godt at have en a-kasse, hvis du er nødt til at lukke din virksomhed, fordi den ikke løber rundt. Så har du mulighed for at få udbetalt dagpenge, mens du søger nyt arbejde.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at du som fuldtidsforsikret hos en a-kasse skal opfylde det, der kaldes et indkomstkrav, for at kunne få udbetalt dagpenge. Dvs. at du skal have haft en samlet indkomst på mindst 243.996 kr.* inden for de sidste tre eller fem år. 

Hvis du ikke kan dække dine faste udgifter på dagpenge, kan du også overveje at supplere din a-kasse med en Lønsikring. Dette vil sikre dig en ekstra pose penge hver måned, hvis du må lukke din virksomhed pga. sygdom, konkurs, betalingsstandsning eller tvangsaktion.

*2021-tal. Kilde: https://www.a-kasser.dk/selvst%C3%A6ndig/dagpengeret.html

Læs mere om Lønsikring til selvstændige

Gode råd om forebyggelse

40.000 ulykker om året

Så mange arbejdsulykker bliver meldt til Arbejdstilsynet. Få gode råd til at forebygge arbejdsulykker i jeres virksomhed.

Forebyg arbejdsskader

At blive ramt af en arbejdsskade kan få stor betydning for medarbejderens videre arbejdsliv, og det kan have store personlige konsekvenser. 

Forebyg skader - det betaler sig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.