Privat Lønsikring – til en pris der betaler sig

Med en privat Lønsikring kan din økonomi rulle videre, selvom du bliver ledig eller ramt af sygdom. Den koster ikke en bondegård, men kan supplere dine dagpenge og sygedagpenge med helt op til 30.000 kr./md.

Hvad er en lønsikring?

At blive arbejdsløs kan være en stor udfordring – ikke mindst økonomisk. For hvem i dagens Danmark med familie og husholdning kan klare sig for dagpenge, når max-satsen ligger på 19.322 kr./md. før skat?

Derfor er det en god idé at købe en Lønsikring - også kaldet lønforsikring. Den sikrer, at du får en ekstra pose penge hver måned oveni udbetalingen fra din a-kasse.

Hos nogle forsikringsselskaber har du også mulighed for at købe en lønsikring, selvom du ikke er medlem af en a-kasse. Men vær opmærksom på, at den som oftest er markant dyrere end en almindelig lønsikring.

Lønsikring med fordele - fra 49 kr./md

Med vores Lønsikring får du udbetalt op til 90 % af din bruttoløn i helt op til 12 måneder, og du får også en række andre fordele oveni. Det giver tryghed for hele familien og ro og overskud til at søge nyt job.

 • Få op til 90 % af din nuværende løn 

  Du kan selv vælge din månedlige udbetaling (op til 30.000 kr./md.) og hvor længe, du vil være dækket ­– 6 eller 12 måneder.

   

 • Få karriererådgivning fra AS3

  Du får sparring og hjælp til jobansøgningen fra nogle af nordens bedste karrierekonsulenter - allerede i opsigelsesperioden.

 • Få dine forsikringer betalt af os  

  I perioden du får udbetalt Lønsikring, dækker vi betalingen af dine øvrige forsikringer hos os.

Hvad koster en lønsikring?

Der er især to ting, der har indflydelse på prisen for din Lønsikring: Hvor stort et beløb, du vil have udbetalt hver måned, og hvor længe du ønsker at være dækket. Er du i tvivl, så lad os tage en snak på 33 45 74 72. Så kan vi sætte os ind i dine behov og rådgive dig om, hvad der giver bedst mening for dig.

Husk: Din Lønsikring er fradragsberettiget. Vi indberetter til SKAT.

 

Hvilken lønsikring er bedst for dig?

Det er ikke altid løsningen at vælge den billigste lønsikring eller en af dem, der kalder sig ”bedst i test”. Her kan du få et overblik over, hvad vi dækker, og hvad du får hos os. Så er det nemmere for dig at sammenligne vores Lønsikring med andre.

 • Du kan få udbetalt op til 90 % af din bruttoløn i op til 12 måneder.
 • Du er dækket, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs, og hvis du mister dit job pga. sygdom eller ulykke.
 • Du er dækket allerede 9 måneder efter, forsikringen er trådt i kraft.
 • Udbetalingerne går i gang, når du har været ledig i 30 dage.
 • Vi dækker betalingen af dine forsikringer hos os, i den periode du får udbetalt din Lønsikring.
 • Du får adgang til sparring og karriererådgivning fra AS3 allerede i opsigelsesperioden.
 • Du skal være medlem af en a-kasse og have været fastansat i minimum 12 måneder, før du bliver arbejdsløs, for at få udbetaling fra forsikringen.

Læs mere om Lønsikring

Har du allerede dine forsikringer hos os?

Når du samler flere forsikringer hos os, kan vi opgradere dig til fordelskunde og give dig 10 % i rabat.

Bliv Fordelskunde

Det siger andre om os