banner-image

Flere fordele og mere forsikring - bliv fordelskunde

5 stærke fordele, som sikrer dig og din familie

For mange hører det med til livet at have et hus at bo i, en bil at køre i, måske et sommerhus at nyde ferien i og en familie at holde fast i. Vi vil gerne tilføje: et forsikringsselskab at have tillid til. Når du skal have forsikret dit liv, har du brug for en bred vifte af forsikringer, og vi har gjort det både nemt og fordelagtigt for dig, når du samler dine forsikringer hos os. Du bliver fordelskunde og får derfor 5 stærke fordele, som sikrer dig og din familie:

 

*Læs mere i vilkårene her

Læs mere om de særlige fordele i fordelsprogrammet

Sådan bliver du fordelskunde

For at blive fordelskunde hos os skal du have din indboforsikring og samtidig to andre af de følgende forsikringer: parcelhus-/fritidshusforsikring, lønsikring, ulykkesforsikring og motorforsikring. Samtidig er det en betingelse, at du tilmelder dine forsikringer til Betalingsservice. 

 produkter til fordelsprogrammet

Kontakt os

Ring til os på 33 45 74 72 og book et forsikringstjek.

Vi gennemgår dine forsikringer og fortæller dig mere om dine fordele. 

 

 

Meget mere forsikring

Vi mener det faktisk, når vi siger, at vi er med dig – og at vi gør mest muligt for, at du er dækket bedst muligt. Hos os betaler du fx ikke ekstra for ID-sikring, som er inkluderet i indboforsikringen, krisehjælp ved akutte kriser, og 0 kr. i selvrisiko på glasreparationer på personbiler, hvis du har en kaskoforsikring. Desuden har du kun én selvrisiko ved skader, der involverer flere forsikringer – og kun ét sted, du skal ringe til, hvis skaden sker. Det er standard hos Købstædernes Forsikring, og det koster ikke ekstra.

Vi ved, at det er en stor beslutning at skifte forsikringsselskab, så giv dig god tid til at læse mere om vores forsikringer og dækninger. Du er altid velkommen til at kontakte os på 33 45 74 72, hvis du har spørgsmål.

Læs mere om vores forsikringer:

 

 

Hvorfor vælge Købstædernes Forsikring?

  • Vi er 100% ejet af vores kunder
  • Du får personlig kundeservice
  • Vi har Danmarks måske mest tilfredse kunder 
  • Alt vores overskud bliver i selskabet
  • Vi tilbyder forsikringer, der dækker dig hele livet

Vores kunder er tilfredse
Vi kan se fra forskellige undersøgelser, at vores kunder er meget tilfredse med os. Vi tror, det er fordi, vi altid gør vores bedste for at leve op til løftet om, at ”vi er med dig”. Det vil du opleve, når vi rådgiver dig, når vi udvikler nye produkter og ikke mindst den dag, du måske får brug for dine forsikringer. Det er rigtig gode grunde til at vælge os som forsikringsselskab.