banner-image

Fordelene i fordelsprogrammet

For at blive fordelskunde og dermed få fordelene skal du have din indboforsikring og samtidig to andre af de følgende forsikringer: parcelhus-/fritidshusforsikring, ulykkesforsikring, lønsikring og motorforsikring. Samtidig er det en betingelse, at du tilmelder dine forsikringer til Betalingsservice.

Læs mere om de enkelte fordele her, og kontakt os, hvis du har spørgsmål om fordelsprogrammet.

 

0 kr. i selvrisiko, hvis du mister dit job

Tryghed hvis du mister dit job

Mister du ufrivilligt jobbet og får en skade, skal du ikke betale nogen selvrisiko. Det kan være en stor hjælp, at du ikke skal have penge op af lommen i en periode, hvor familiens økonomi i forvejen kan være presset.

Denne fordel gælder også, hvis det er din ægtefælle eller sambo, som mister jobbet.

Husk at gøre os opmærksom på, at du er uden job, når du anmelder skaden.

Betingelser

For at kunne opnå denne fordel, er det en betingelse, at du har mistet jobbet ufrivilligt. Det vil sige, at dit faste ansættelsesforhold helt ophører pga. omstrukturering eller arbejdsmangel, eller fordi arbejdsgiverens virksomhed helt eller delvist nedlægges eller andre årsager, som du som arbejdstager ikke har indflydelse på.

Derudover skal du have mistet jobbet, mens du var forsikret. Hvis du mistede jobbet, før du blev fordelskunde, skal du betale den fulde selvrisiko.

Du skal kunne dokumentere, at du har mistet dit job.

Det er ikke et krav, at du har en lønsikring, men det er betingelserne for lønsikring, som gælder. Læs mere her.

 

5000 kr. i erstatning, hvis dine børn får et knoglebrud

Et økonomisk plaster på såret

Hvis dit barn kommer til skade og får et knoglebrud, kan du få 5000 kr. i hånden. Et økonomisk plaster på såret, som kan hjælpe og lette besværet – måske til at betale transport til skole eller muligheden for at du kan tage et par fridage, så I kan få praktikken på plads.

Alle familiens børn under 18 år er dækket – også delebørn. De skal dog være tilknyttet bopælen.

Det er ikke et krav, at barnet er dækket af en børneulykkesforsikring.

 

Betingelser

Vi dækker disse knoglebrud:

• kraveben og skulder
• over- og underarm
• albue, håndled og mellemhånd
• ryg og bækken
• hofte, lår- og underben
• knæ, ankel og mellemfod

For at få udbetalt erstatningen skal vi have en lægeerklæring som dokumentation.

Ingen forhøjet selvrisiko, hvis dine børn låner familiens bil

Nu kan du låne bilen ud

Nu er det i hvert fald ikke et forsikringsspørgsmål, som skal afholde dig fra trygt at låne bilen ud til familiens unge. Du skal nemlig ikke betale ekstra i selvrisiko, hvis der sker en skade på familiens bil, når du låner den ud til dine børn.

Alle familiens børn mellem 18 - 26 år er dækket – også delebørn. De skal dog være tilknyttet bopælen.

Der er ikke et krav, at børnene er nævnt i policen.

 

Betingelser

Vær opmærksom på, at det kun er husstandens biler, som er dækket. Det vil sige, at hvis dine børn låner bedsteforældres eller andre familiemedlemmers bil, gælder denne fordel ikke.

Garanti, som sikrer fuld udbetaling, hvis din indbosum er sat for lavt

Bare rolig - vi dækker

Du slipper for at bekymre dig om summen på dit indbo, hvis du køber nye møbler eller arver smykker. Du er sikret fuld erstatning, selvom dit indbo er helt op til 25 % mere værd end indbosummen.

Betingelser

Den samlede forsikringssum for indbo samt forsikringssummen for særligt værdifulde ting skal være værdisat korrekt, når du køber forsikringen.

Derudover er det et krav, at du hvert andet år får et servicetjek af din forsikring, hvor vi sikrer, at din sum bliver tilpasset din nuværende situation.

 

Generelt for fordelsprogrammet

Hvis du opsiger en af dine forsikringer, eller du ikke længere betaler dine forsikringer via Betalingsservice, opfylder du ikke længere kriterierne for at være fordelskunde og mister dermed fordelsprogrammets fordele.

>> Læs om hele fordelsprogrammet <<

 

Vi kontakter dig

Vi glæder os til at fortælle dig mere om alle dine fordele, når du ringer til os på tlf. 33 45 74 72. Du kan også udfylde formularen, så ringer vi til dig, når det passer dig.

Telefonnummer *

Jeg er allerede kunde *