banner-image

175.000 børn besøger hvert år skadestuen. Hvordan er dit barn egentlig dækket?

Mit barn er da dækket af institutionens ulykkesforsikring. Eller hvad?

175.000 børn under 15 år besøger hvert år skadestuen ifølge Statens Institut for Folkesundhed. Uheld i trafikken, skader til fodbold, i skolegården eller under leg i haven er heldigvis sjældent alvorlige. Men ender det med skader på tænderne, behov for særlig behandling eller varige mén, kan en ulykkesforsikring være en vigtig hjælp i at komme videre efter en ulykke. Før i tiden havde skoler og institutioner kollektive ulykkesforsikringer, der dækkede børnene, mens de var der. Men sådan er det ikke længere.

 

Nå, men så dækker forældrenes forsikring vel?

Nej, heller ikke! I dag er der faktisk ikke noget alternativ til at give dit barn sin egen ulykkesforsikring - eller eventuelt udvide din egen. Har du ulykkesforsikring hos os, er dit barn dog dækket på din forsikring, indtil barnet er 2 år.

 

Få ro i maven

Er du i tvivl om, hvordan dine børn er dækket, er det en rigtig god ide at tage et opklarende telefonopkald til dit forsikringsselskab. Det tager kun nogle få minutter at få styr på det, så kan du roligt sende dine unger ud i verden.

 

 

 

Av, av, av 
- vidste du det?

 

  • 8.000 børn kommer hvert år til skade på havetrampolinen. 
    Kilde: Børneulykkefonden
  • 1 ud af 6 børn rammes hvert år af en kritisk sygdom. 
    Kilde: Danske Patienter

 

Tør du teste din viden om børne og sikkerhed ligesom 3.000 andre danskere? Tag quizzen her

Vi svarer på dine spørgsmål

 

Har vi styr på det?

Har mine børn allerede en ulykkesforsikring? Er de dækket af min?

 

Har vi de rigtige tilvalg?

Dækker forsikringen fx tandskader? Får dine børn tandskader, der skal udbedres, når de er voksne, kommer de selv til at betale, hvis de ikke har en forsikring.

Dyrker børnene sportsgrene, der er særligt risikobetonede? Eller er de på anden måde udsat for høj risiko i deres dagligdag?

 

Hvad er vi dækket for?

Hvilke typer skader udløser erstatning, og hvor meget kan vi få udbetalt? Er vi dækket, hvis der opstår følgevirkninger senere i barnets liv? Gælder forsikringen også, hvis skaden sker i udlandet?

 

Læs mere om Børneforsikringen her

 

 

 

Ring til os i dag

Kunderådgiver

 

Vi kan svare på alle dine spørgsmål om Børneforsikring, og vores konsulenter sidder klar til at fortælle dig mere om forsikringen. Ring til os på 33 14 37 48.

Brug knappen, hvis du gerne vil ringes op.

 

Ja tak, ring mig op

 

Hør mere om Børneforsikring

 

Relaterede artikler

 

Lille dreng står i vindue

 

Er du blandt de 14% forældre, der ved mest om børn og sikkerhed?

Har du testet din viden om børn og sikkerhed? Mere end 3.000 har allerede svaret på 5 vigtige spørgsmål. Kun 14% svarede rigtigt på alle spørgsmål. Tag quizzen her eller læs mere om quizzens resultater.

Læs mere

 

Bekymret far

 

1 ud af 3 forældre har begrænset viden om børneforsikring

I institutionen eller skolen er det begrænset, hvor meget du kan forebygge skader og ulykker for dine børn. Men heldigvis passer de godt på dem i institutionen - og de er selvfølgelig forsikret, hvis noget skulle ske. Eller… er de nu også det? Få svaret her

Læs mere

 

Pige på cykel

 

Ingen cykel uden hjelm

Vi er bekymrede, men insisterer vi nok? Ved den sidste optælling brugte 88% af landets 6 - 9-årige cykelhjelm på vej til skole, mens kun 35% af de 12 - 16-årige var lige så fornuftige. Men det er ikke nok at have den på. Den skal også sidde rigtigt. Se, hvordan du hjælper dit barn med at passe godt på hovedet.

Læs mere

 

Bekymret pige

 

Samtalen, du ikke kan springe over

Glæder dit barn sig til at komme i skole igen - eller fylder frygten for coronasmitte, nye grupper i klassen og syge bedsteforældre mere end du tror? Rådgiverne hos Falck Healthcare møder mange bekymrede børn og anbefaler, at du tager den store coronasnak, inden klokken ringer ind til et nyt skoleår.

Læs mere

 

Ung mand går hen ad gaden

 

Er dine store børn på vej videre?

Uddannelse, højskole eller delelejlighed med vennerne. Netop nu forlader mange unge hjemmet for at stå på egne ben. Uanset om det er for en periode eller for altid, er det vigtigt at få kigget på forsikringerne, når adressen skifter. Bekymring hjælper nemlig ikke, hvis uheldet er ude.

Læs mere