banner-image

Optjen SAS EuroBonus Ekstrapoint

Når du køber dine forsikringer hos os, kan du optjene SAS EuroBonus Ekstrapoint.

Kontakt os i dag

Optjen SAS EuroBonus-point

Nu har du mulighed for at optjene SAS EuroBonus-point, når du køber dine forsikringer hos os. Og regnestykket er enkelt: jo flere forsikringer, jo flere point. Her på siden kan du læse mere om vores forsikringer, og hvor mange point du kan optjene.

Udfyld kontaktformularen

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud, som passer til netop dig og dine forsikringsbehov. Husk at skrive dit EuroBonus-nummer.

Er du allerede kunde hos os, kan du også optjene bonuspoint. Kontakt os på 33 45 74 72 for at høre mere.

Derfor skal du vælge Købstædernes Forsikring

Vi er et kundeejet selskab, og vi forsikrer alt det, som betyder noget for dig. Som kunde hos os vil du opleve, at vi er med dig, når du køber din forsikring, når du har brug for rådgivning, og hvis du får en skade. Vores vigtigste mål er at gøre dig fri af nogle af hverdagens bekymringer. 

Du lever nemlig mest, når du bekymrer dig mindst

 

Sådan optjener du SAS EuroBonus-point

Du kan optjene EuroBonus-point på to forskellige måder. Samler du dine forsikringer hos os og bliver fordelskunde, får du ét point for hver krone, du betaler for dine forsikringer (dog ikke for det beløb, som går til gebyrer og afgifter). Vælger du en eller to forsikringer eller flere forsikringer hos os (som ikke er adgangsgivende til fordelsprogrammet), får du 2500 point per forsikringstype.


Køb tre forsikringer,
og bliv fordelskunde*

=

 1 point pr. betalt kr.

 

Eksempel 1:

Du køber tre forsikringer og bliver fordelskunde:

Indboforsikring

Ulykkesforsikring

Lønsikring

 

Priseksempel: 11.600 kr./år
(ekskl. gebyrer og afgifter)

Du får 11.600 point/år

 

*For at blive fordelskunde skal du som minimum have din indboforsikring + 2 af følgende forsikringer: Motorforsikring, parcelhusforsikring, ulykkesforsikring eller lønsikring. Årsrejseforsikring kan tilvælges, hvis du har indboforsikring. Som fordelskunde får du 10 % rabat på alle dine forsikringer.

Læs alt om fordelene som fordelskunde

 


Køb af enkelte
forsikringer**

=

2.500 point
pr. forsikringstype

Eksempel 2:

Du køber 3 forsikringer:

Indboforsikring

2 ulykkesforsikringer

  


 

Priseksempel: 8000 kr./år

Du får 5000 point/år

 

**Du får tilskrevet EuroBonus-point, når du køber følgende forsikringer: Motorforsikring, indboforsikring, parcelhusforsikring, fritidshusforsikring, ulykkesforsikring eller lønsikring. Årsrejseforsikring kan tilvælges, hvis du har indboforsikring.

Forsikringer, der passer til dine behov

Vi ved, at det er en stor beslutning at skifte forsikringsselskab, så giv dig god tid til at læse mere om vores forsikringer og dækninger. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

   

 

 

 

Udfyld formularen - så ringer vi dig op

Vil du høre mere? Udfyld formularen til højre. Husk at du skal bruge dit EuroBonusnummer.

Når vi ringer dig op, finder vi sammen frem til, hvad du har brug for og giver dig en anbefaling til, hvilke dækninger du skal vælge. Ikke for meget og ikke for lidt. Vi er med dig, når vi giver et tilbud - helt uforpligtende selvfølgelig. Siger du ja tak, så klarer vi det praktiske.

Vi er med dig