banner-image

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vil du høre spændende nyt om dine forsikringer, få gode tilbud og brugbare råd og tips om forebyggelse? Ja, så skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev (og sige ja tak til markedsføring).

4 - 6 gange om året giver vi vores kunder ny spændende artikler om forebyggelse og nyt om produkter.

Det er nemt at melde dig til. Du skal bare bruge dit kundenummer (det kan du finde på Mit KF, hvor du også kan få et overblik over dine forsikringer).

 

 

Tilmeld dig her

 

Og husk, hvis du fortryder og alligevel ikke gider høre fra os, så melder du bare nyhedsbrevet fra igen. Det er helt ok med os!

Nyhedsbrev efterår 2019

Sådan spænder du ben for indbrudstyven

Vil han ind, kommer han ind – indbrudstyven. Men tid er en helt central faktor for ham, så jo sværere du gør det for ham, jo længere tid det tager for ham, jo mere stresset bliver han, og jo mere tilbøjelig vil han være til at give op.

Vi giver dig 10 gode benspænd, som kan være med til at gøre livet surt for indbrudstyven, og som gør det så besværligt at begå indbrud i netop dit hjem, at tyven slet ikke lykkes med at komme ind, bliver opdaget eller i bedste fald slet ikke vælger din bolig.

10 gode benspænd

 

Derfor virker nabohjælp

Derfor virker nabohjælp

 

 

Et godt forhold til din nabo er selvfølgelig rigtig smart, hvis du søndag morgen mangler sukker til kaffen. Men det er også rigtig godt at have et fornuftigt samarbejde med din nabo, fordi det rent faktisk kan være med til at reducere risikoen for indbrud.

Det handler ikke om, at I skal sidde lårene af hinanden. Nabohjælp handler i stor udstrækning om at kigge ud over egen matrikel og være opmærksom på, hvad der foregår i jeres kvarter. På den måde gør I jeres hjem og jeres kvarter til et uattraktivt mål for indbrudstyven.

Nabohjælp forhindrer 1 ud af 5 indbrud (Kilde: DKR). Derfor vil vi gerne gøre dig lidt klogere på denne særlige form for forebyggelse.

Derfor virker nabohjælp

Hvem, hvad, hvor - om indbrud

Kriminaliteten i Danmark generelt har gennem de seneste år været faldende, og det gælder heldigvis også for indbrud i private hjem. I 2017 var der 29.147 indbrud, hvilket er det laveste niveau siden 2007 (Kilde: Det kriminalpræventive råd).

Alligevel har Danmark en kedelig høj placering i europæisk sammenhæng, når vi taler om indbrud i private hjem. Og sammenligner vi os fx med vores svenske naboer, så har vi i Danmark 6 indbrud, hver gang svenskerne kun har 2.

Bliv klogere på indbrud

Tyv med kojern