banner-image

Ja tak, hold mig opdateret

Vil du have nyheder, relevant information, tilbud og gode råd om at undgå skader? Tilmeld dig her, så holder vi dig opdateret og hjælper dig med at være rigtig forsikret. Og skulle du ombestemme dig, kan du nemt afmelde dig igen.


Tidligere nyhedsbreve

Om Coronavirus og din rejseforsikring

Situationen med Corona-virus ændrer sig hele tiden. Vi har samlet et par af de spørgsmål, du måske sidder med, hvis du står foran at skulle ud at rejse eller booke en ny rejse.

Læs mere: FAQ om hvordan du er dækket

Sådan gør du, hvis du er uheldig på ferien

Opstår uheldet på din ferie, kan det være svært at overskue, hvordan du skal forholde dig. Vi har samlet fire af de mest almindelige situationer, som kan ske for dig på ferien. Og for hver situation giver vi dig tips til, hvad du skal gøre.

Læs mere: Hjælp på rejsen

Når dit barn flytter hjemmefra

Er dine børn godt i gang med at leve deres eget liv? Så er det måske værd at få overblikket, så du kan hjælpe dem sikkert på vej og sørge for et godt sikkerhedsnet, når chancen byder sig.

Læs mere Få forsikring på to do-listen, når dit barn flytter hjemmefra

Sådan spænder du ben for indbrudstyven

Vi giver dig 10 gode benspænd, som kan være med til at gøre livet surt for indbrudstyven, og som gør det så besværligt at begå indbrud i netop dit hjem, at tyven slet ikke lykkes med at komme ind, bliver opdaget eller i bedste fald slet ikke vælger din bolig. 

Læs mere: 10 gode benspænd

Bliv klogere - Derfor virker nabohjælp

Det handler ikke om, at I skal sidde lårene af hinanden. Nabohjælp handler i stor udstrækning om at kigge ud over egen matrikel og være opmærksom på, hvad der foregår i jeres kvarter. På den måde gør I jeres hjem og jeres kvarter til et uattraktivt mål for indbrudstyven. 

Læs mere: Derfor virker nabohjælp

Hvem, hvad, hvor - om indbrud

Danmark har en kedelig høj placering i europæisk sammenhæng, når vi taler om indbrud i private hjem. Og sammenligner vi os fx med vores svenske naboer, så har vi i Danmark 6 indbrud, hver gang svenskerne kun har 2.

Læs mere: Bliv klogere på indbrud

 

Se alle tidligere nyhedsbreve her