Elev i Købstædernes Forsikring

Elev i Købstædernes Forsikring

Bliv elev i Købstædernes Forsikring og få rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i et selskab med fokus på den gode kundeoplevelse, korte beslutningsveje og et højt medarbejderengagement.

I Købstædernes Forsikring spiller elever en vigtig rolle. Elever kommer med input og nye spændende vinkler til at se og gøre tingene smartere og anderledes, end vi plejer. I Købstædernes Forsikring har vi mange års erfaring med elever, og flere af vores tidligere elever er i dag ansat hos os, også selvom de har været ude og snuse til verden udenfor.

Er du student fra STX, HHX eller HF, brænder du for at gøre en forskel for andre mennesker, og har du flair for tal, så er uddannelsen som finans(forsikrings)elev måske noget for dig.

Vi søger typisk elever i begyndelsen af året. Opret dig på via vores jobagent, så får du besked så snart vi slår elevstillingerne op.

Om elevuddannelsen

Finanselevuddannelsen er en 2-årig uddannelse, hvor du i uddannelsesperioden er ansat i Købstædernes Forsikring, mens du i perioder går på skole. Under skoleopholdene arbejder du med teorien bag forsikring i et bredere perspektiv samtidig med, at dine opgaver tager konkret udgangspunkt i din hverdag.

Du vil i løbet af din uddannelse komme rundt i flere dele af organisationen men som minimum i vores kundeservice og vores skadeafdeling. Vi planlægger din elevtid, så der altid er sammenhæng mellem emner og temaer i dine skoleforløb og din praktiske hverdag i Købstædernes Forsikring.

Finanselevuddannelsen er en fælles uddannelse for finanselever fra banker, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter. Det fælles fundament er med til at skabe større indsigt i forhold til rådgivning af kunder i hverdagen, og du får dermed en bred indsigt i samfundsøkonomi.

1. år afsluttes med en caseanalyse, der bedømmes. 2. år afsluttes med en fagprøve.

Du får tilknyttet en vejleder

Gennem hele elevforløbet vil du være tilknyttet en vejleder i din afdeling. Vejlederen oplærer og hjælper dig, og du kan altid spørge ham eller hende om gode råd. På den måde kommer du aldrig til at stå alene med ansvaret for dine opgaver. Vejlederen står naturligvis også til rådighed i forbindelse med eksamen.

Uddannelsesaftale

Før du begynder som elev, skriver både du og vi under på en uddannelsesaftale, som er forpligtende for os begge. Uddannelsesaftalen indebærer blandt andet:

Vi er ansvarlige for at tilrettelægge din teoretiske og praktiske uddannelse, så du kan nå de mål, der er sat for uddannelsen.
Du er ansvarlig for aktivt at udnytte de muligheder, uddannelsen giver. Så sikrer du dig både en god og spændende uddannelse og et stærkt fundament for at et job i virksomheden.

Du forpligter dig til at følge skoleforløbet, som er afgørende for din eksamen.

Løn, pension og ferie

Elevuddannelsen er en lønnet uddannelse, og du får derfor løn i hele elevperioden. Lønnen er 16.522 kr. om måneden det første år og 17.900 kr. det andet år – satserne gælder fra 1. juli 2016. Er du fyldt 18 år, får du efter 3 måneders ansættelse en pensionsordning på 13,5 procent af din løn. Ferie skal du selvfølgelig også have. Det første år betaler Købstædernes Forsikring 10 dages ferie, og det andet år har du fem uger ligesom alle andre. Hvis du har ferie til gode, gælder de almindelige regler i ferieloven.

Færdig som elev – hvad nu?

De fleste elever i Købstædernes Forsikring får tilbudt et års ansættelse, når deres elevtid er slut. Faktisk bliver hele 75 procent fastansat, for vi vil helst ikke af med vores dygtige elever. Og hos Købstædernes Forsikring er der mange muligheder for både videreuddannelse og jobrotation. Du kan gå den oplagte vej på Forsikringsakademiet, du kan tage merkonomfag, eller du kan læse HD. Det er op til dig, hvilken retning du vil gå, og hvilket job du stiler efter, men uanset hvad du vælger, så støtter Købstædernes Forsikring den enkelte medarbejders udvikling og efteruddannelse.