Hvor lang er kvalifikations­perioden for Lønsikring?

Hos os får du hurtigt ret til Lønsikring. Har du en lønsikring i forvejen, kan du også tage din anciennitet med dig.  

Hvad er en kvalifikationsperiode?

De fleste lønsikringer har det, der hedder en kvalifikationsperiode. Dvs. en periode på x antal måneder, hvor du endnu ikke har ret til at få udbetalt din lønsikring, hvis du bliver arbejdsløs. I denne periode kan man altså sige, at du kvalificerer dig eller optjener retten til at få udbetalt din lønsikring.

Hvor lang er kvalifikationsperioden typisk for lønsikring?

Kvalifikationsperioden for de fleste lønsikringer er 9-12 måneder. Dvs. at du skal betale til forsikringen i 9-12 måneder, før du er dækket.
Hos os har du ret til Lønsikring 9 måneder efter, din forsikring er trådt i kraft. Hvis du har haft lønsikring hos et andet selskab, kan du godt tage din anciennitet med dig over til os. På den måde kan du enten få en kortere kvalifikationsperiode eller ret til Lønsikring med det samme.

Læs mere om vores Lønsikring

Husk også de andre fordele

Kvalifikationsperioden er kun én af de ting, du skal undersøge, før du køber lønsikring. Det er også en god idé at undersøge, hvordan den dækker ved sygdom og hvilke andre fordele, der er inkluderet i lønsikringen.

Læs mere om lønsikring

Få en snak med en af vores rådgivere

Hvis det er første gang, du køber en lønsikring, så ring ind og tal med en af vores rådgivere. Vi kan hurtigt give dig det fulde overblik og et par tips til det, du skal være opmærksom på.

Ring 33 45 74 72