Dækning af tab i forbindelse med Corona

Se vilkår

19. marts 2020 (opdateret 27. april 2020)

De forskellige tiltag som regeringen har sat i værk i forbindelse med at forhindre udbredelsen af Corona-smitten har store konsekvenser for mange virksomheder:

  • Arrangementer bliver aflyst.
  • Medarbejdere bliver sendt hjem.
  • Ordrer aflyses.
  • Virksomheder får ikke deres varer fra leverandører.
  • Leverandører kan ikke aflevere deres varer.
  • Og mange flere.

Det er helt naturligt, at du som virksomhedsejer vender blikket mod dine forsikringer. Coronavirus er dog ikke en forsikringsdækket begivenhed – uanset om handlingerne ovenfor sker af egen beslutning, efter henstilling eller der er tale om et egentligt påbud.

Virksomhedens sygedriftstabsforsikring dækker heller ikke, da epidemier og pandemier er undtaget i forsikringsbetingelserne.

Hvis Corona-situationen udvikler sig til en katastrofesituation, hører det heller ikke under den almindelige forsikringsdækning. Det vil være et spørgsmål for de offentlige myndigheder, som vi for eksempel kender det fra stormflods- og oversvømmelsesordningen.

Vi anbefaler derfor, at du holder øje med de tiltag, som regeringen kommer med i den kommende tid.

Har du spørgsmål til din virksomheds forsikringer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte din assurandør eller ringe til vores Erhvervscenter på 33 45 74 74.

Gode råd til virksomhedsejere under Corona-krisen

Det kan betale sig at være særlig omhyggelig med forebyggelse af skader i øjeblikket. Læs hvad du skal være særlig opmærksom på: 

Hvis din virksomhed holder lukket lige nu

Hvis din virksomhed kører normalt eller næsten som den plejer