Købstædernes Forsikring udvider aftale med Falck

Falck og Købstædernes Forsikring har i dag udvidet deres samarbejde og indgået en ny aftale om vejhjælp til kunderne hos Købstædernes Forsikring.

Falck og Købstædernes Forsikring har i dag udvidet deres samarbejde og indgået en ny aftale om vejhjælp til kunderne hos Købstædernes Forsikring.

Siden 2014 har Købstædernes Forsikring samarbejdet med Falck om rejseassistance. Fra den 1. marts udvides samarbejdet, så også bilister med forsikring hos Købstædernes Forsikring modtager vejhjælp gennem Falck. Den nye aftale samler to områder hos én partner, og det kommer kunderne til gode, ifølge Morten Fruergaard, der er COO hos Købstædernes Forsikring:

”Det er en stor fordel, at vi nu kan samle to områder hos én troværdig og professionel leverandør, der står på en erfaring med mere end 100 år, hvor de har hjulpet mennesker i nød. Falcks meritter taler for sig selv. Samtidig er aftalen med til at sikre prisstabilitet for vores kunder på et tidspunkt, hvor mange andre priser stiger. Det giver ud over sikkerhed for leverancen tryghed for vores kunder.”

Udover rejseassistance kan kunderne hos Købstædernes Forsikring nu også føle sig trygge ved, at der er hjælpe på vej, hvis der er problemer med bilen:

”I Falck er vi utrolig glade for at kunne tilbyde en samlet løsning til kunderne hos Købstædernes Forsikring, og vi glæder os til at hjælpe de tusindvis af kunder, der har deres vejhjælpsdækning gennem Købstædernes Forsikring. Forsikringsselskabet er Danmarks ældste, og vi ser frem til det udvidede samarbejde,” siger Michala Fischer-Hansen, direktør i Falck med ansvar for vejhjælp og rejseassistancer.

Læs mere om vores vejhjælpsdækning her og rejseforsikring her.