banner-image

Bestil i dag og få et gavekort

Købstædernes Forsikring fylder 258 år søndag den 13. januar, og vi fejrer det med gavekort på onlinekøb af bil-, hus- og indboforsikring, hvis du køber mellem fredag 11-01-2019 til mandag 21-01-2019 kl 16:00. Du får ét gavekort pr forsikring, du køber online. Beløbene fordeler sig som følger:

  • 1.000 kr. gavekort ved køb af Bilforsikring
  • 500 kr. gavekort ved køb af Indbo- eller Husforsikring

Du kan dermed indsamle gavekort op til 2.000 kr. pr. husstand, som du kan indløse hos Gavekortet.dk.

Gavekortet udstedes af GoGift og kan benyttes til et hav af kendte butikker. Vær opmærksom på at læse betingelserne for udstedelsen af gavekortet inden dit køb. 

Har du spørgsmål til brugen af dit gavekort eller din aktiveringskode?

Så er du velkommen til at kontakte GoGift via mail kundeservice@gogift.dk.

Betingelser

  1. Du får tilsendt din aktiveringskode til Supergavekortet på mail, når din forsikring er trådt i kraft.
  2. Aktiveringskoden udstedes ikke, hvis dit køb afvises, ikke gennemføres, eller på anden måde bliver annulleret.  
  3. Du kan frit vælge, hvordan du vil benytte dit Supergavekort. Du behøver ikke bruge hele beløbet samme sted, men kan fx bruge halvdelen i den ene butik og halvdelen i den anden. Se listen af butikker her.
  4. Når du har indløst dit Supergavekort, får du en mail med dine endelige gavekort. Har du valgt at få sendt dine gavekort med posten, kan der gå 7-9 hverdage, før du modtager dem.

Læs alle betingelser her

 

 

 

 

Beregn og køb

  

 

Købstædernes Forsikring (1761-2019)

Københavns Brand - 1728

Købstædernes Forsikring - 2019

Historien om Købstædernes Forsikring starter allerede i 1728, hvor en brand i hovedstaden ødelagde 2/5 af byen. For at sikre København og dets indbyggere blev der på opfordring af Kong Frederik V i de efterfølgende år etableret brandforsikringer af bygninger. Den første brandforsikringsordning for købstæderne trådte i kraft den 13. januar 1761. Gennem de næste 258 år har Købstædernes Forsikring udviklet sig meget. I takt med, at Danmark blev rigere, opstod behovet for flere forsikringer end brandforsikring, og i dag råder vi over et bredt sortiment af forsikringer til dig og din familie. 

 

Vil du læse mere om vores historie, kan du læse den her:

 

Læs mere