Søg uopfordret

Har du lyst til at være med på vores rejse og gøre forsikring ligetil for alle?

Købstædernes Forsikring er et kundeejet selskab med hovedkontor på Christianshavn. Lad dig ikke skræmme af, at vi er Danmarks ældste forsikringsselskab med mere end 200 år på bagen. Vi har gang i mange spændende projekter, som mest af alt handler om at gøre forsikring ligetil. Det kræver hårdt arbejde, masser af gode idéer og lyst til at ændre på gamle vaner. Og det har vi det ret sjovt med.

Vi lægger vægt på nærvær, engagement og handlekraft, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi arbejder hårdt, og vi er ambitiøse, men tonen er uhøjtidelig, og der er altid plads til et godt grin. I Købstædernes Forsikring tror vi på, at glade og dygtige medarbejdere skaber god forretning – og derfor støtter vi den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling.

Hos os får du et udfordrende job, hvor du selv er med i planlægningen, en afvekslende hverdag og gode personaleforhold.

Da vi har mange forskellige jobfunktioner, søger vi jævnligt nye medarbejdere til meget varierende stillinger. Hvis du ikke kan se en opslået stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Vi gemmer din ansøgning i 6 måneder og vil kontakte dig, hvis vi slår en stilling op, der matcher dine kompetencer.

Du er også meget velkommen til at oprette en jobagent. Så vil du automatisk få besked, hvis vi slår stillinger op, der matcher de interesseområder, som du har udvalgt.

Søg stilling

Vil du se andre ledige stillinger hos os?

Vi søger løbende kompetente medarbejdere til at varetage nye og spændende opgaver. Opret en jobagent og sikr dig seneste nyt.

Se ledige stillinger