Vores historie

I 1761 blev Købstædernes Forsikring etableret. Meget er sket siden, men målet er stadig det samme: Vi vil sikre et friere og mere ubekymret liv for danskerne og danske virksomheder.

94.900 dage. 13.520 uger. 260 år.

Så længe har Købstædernes Forsikring forsikret danskerne. Selvom vi i dag dækker langt mere end ildebrande i træhuse, som var startskuddet til forsikring tilbage i 1761, handler det stadig om at skabe tryghed for den enkelte.

Vi er til for dig

Vi er sat i verden for at sikre et friere og mere ubekymret liv for danskerne og danske virksomheder. Det har været vores drivkraft i 260 år, og det er i dag mere levende for os end nogensinde.

Tryghed skaber vi heldigvis for flere og flere, for vi vokser hvert år – og de senere år endda over markedsniveau. Som kundeejet forsikringsselskab er vi til for kunderne, og det skal de kunne mærke. Også når vi bliver flere. Derfor arbejder vi hver dag på at leve op til kundernes forventninger, og allerhelst overgå dem, både hvad angår vores produkter, serviceniveau og kvaliteten i digitale løsninger.