Som medejer er du en del af et fællesskab

Vi er kundernes selskab

Købstædernes Forsikring er sat i verden for at sikre et friere og mere ubekymret liv for danskere og danske virksomheder. Det har været vores drivkraft, siden selskabet blev oprettet for 260 år siden, og det er i dag mere levende for os end nogensinde.

Vi er Danmarks største, landsdækkende erhvervs- og privatforsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform. Vores mål er at skabe lønsom vækst. Vi er ikke ejet af en fond eller aktionærer, og derfor skal vi ikke udbetale vores overskud til aktionærer. Vi kan i stedet fokusere på at drive en bæredygtig og sund forretning, der kan vokse sig større og stærkere, så vi fremadrettet kan levere effektiv og nærværende service og rådgivning – til glæde for vores kunder. Læs mere her

 

Som kunde er du medejer – og det kan du mærke

Om du er privatkunde eller erhvervskunde vil du møde et forsikringsselskab, som ikke bare siger, vi er med dig, men faktisk ER med dig. Det vil du opleve, når vi rådgiver dig, når vi udvikler nye produkter og ikke mindst den dag, du måske får brug for dine forsikringer.

Flere fordele som kunde i Købstædernes Forsikring

 • ID-sikring, så er du bedre stillet - også online.

  ID-sikring er en del af Indboforsikringen. Vi hjælper dig, hvis du bliver udsat for et identitetstyveri fx nogle opretter et lån i dit navn.

 • Ingen selvrisiko på glasreparation på personbiler, hvis du har kasko

  Får din bil en glasskade, som ikke kræver udskiftning af ruden, dækker din Kaskoforsikring hver en krone af  reparationen.

 • Én skade, én selvrisiko - det giver mening

  Hvis flere af dine forsikringer hos os bliver ramt af samme skade - fx et indbrud, hvor vinduet er brudt op og indbo er stjålet - så betaler du naturligvis kun én selvrisiko, det højeste selvrisikobeløb.

 • Endnu flere fordele - for dig der er Fordelskunde

  Samler du dine forsikringer hos os, får du endnu flere fordele. Læs mere her