Forsikringer tilpasset din virksomhed

En skade kan have store økonomiske konsekvenser for forretningen. Vi hjælper jer med at minimere risikoen og få virksomheden godt på fode igen, hvis ulykken sker. 

Bestil opringning

Gode grunde til at samle jeres forsikringer hos os

 • Stærkt lokalkendskab og bred brancheerfaring

  Vores assurandører er til stede i hele Danmark. Vi holder os opdateret om nye risici og krav, der gør sig gældende i jeres branche.

 • Forebyggelse og hurtig skadesbehandling

  Vi prioriterer aktiv forebyggelse, så jeres virksomhed undgår skader. Når de sker, er vi talstærkt til stede og hjælper jer hurtigt og hele vejen.

 • Fast konsulent og faste møder

  I får en fast konsulent hos os, som møder jer minimum en gang om året. På den måde sikrer vi, virksomheden har de rigtige dækninger og hverken er over- eller underforsikret.

Få et uforpligtende tilbud

Ring til os på 87 33 84 10, eller lad os ringe dig op, når det passer dig. Vi sidder klar til at vejlede jer og regne på en god pris.

Ja tak - Ring mig op

I Købstædernes Forsikring passer vi godt på dine data. Du kan læse mere om det her.

Har I råd til at sige nej til opgaver?

Opgaverne skal gribes, når de er der. Men hvad gør I, hvis en af firmaets nøglemedarbejdere ikke kan arbejde på grund af alvorlig sygdom eller ulykke? Vores Sygedriftstabsforsikring er en nem og billig måde at sikre firmaets økonomi. Udbetalingerne begynder allerede efter 3 ugers sygemelding, og I bestemmer selv, hvad pengene skal bruges til: Fx husleje, vikar eller outsourcing.

Bestil opringning

Få en fast tilknyttet assurandør

Jo bedre vi kender jeres virksomhed, jo bedre kan vi sikre forretningen. Vores assurandører sidder over hele Danmark og er alt andet end papirnussere. De er ude i felten og engagerer sig i, hvordan fremtiden ser ud i netop din branche og dit lokalområde.

Ring 87 33 84 10

Privatforsikringer og fordele som medarbejder

Som en del af samarbejdet mellem PFA og Købstædernes Forsikring, tilbyder vi alle medarbejdere med pensionsaftale gennem PFA at blive PFA Fordelskunde, hvis de rykker deres privatforsikringer over til os.

Det giver dig og dine medarbejdere en god pris på privatforsikringerne og masser af fordele, der skaber ekstra tryghed hele vejen rundt. Læs om fordelene her.

Vi tager os tid til at hjælpe

 • Høj kundetilfredshed
  7 ud af 10 kunder, som har haft en skade, siger, at de vil anbefale os til andre.

 • Ejet af kunderne
  Vi driver en bæredygtig forretning, hvor der er ressoucer til at hjælpe, når skaden sker.

 • Aktiv forebyggelse
  De bedste skader er dem, du kommer i forkøbet. Derfor hjælper vi vores erhvervskunder med at sætte ind, hvor de er mest sårbare.

Ligesom PFA har vi været en del af danskernes liv gennem mange år – 263 år for at være mere præcis. Den erfaring kommer jeres virksomhed til gode. Vi har fokus på den lange bane, og får I en skade, hjælper vi jer hele vejen.

I vores samarbejde ønsker vi at skabe en lettere hverdag og gøre det nemt at få gode løsninger for både virksomhed, ejer og medarbejdere. 

Bestil opringning

Få råd til at undgå skader direkte i indbakken

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.

Tilmeld nyhedsbrev

Leder du efter en specifik forsikring?

Vi tilbyder flere forsikringer, end ud kan se her. Se hele vores udvalg her. 

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Ring til os på 87 33 84 10, eller lad os ringe dig op, når det passer dig. Så sørger vi for, du får den rette løsning til den bedste pris.