Sundhedsforsikring

En sundhedsforsikring er et medarbejdergode og er med til at sikre, at medarbejderne kan komme godt tilbage efter sygdom.

Hjælp til at komme godt tilbage efter sygdom

En sund og ansvarlig virksomhed passer godt på sine medarbejdere. Hvis du vælger at tilkoble en sundhedsforsikring til firmaaftalen, er du med til at give både arbejdsgivere og medarbejdere sikkerhed og tryghed, hvis uheldet er ude.

Når du vælger en sundhedsforsikring, er du med til at fastholde virksomhedens resultater via hurtig hjælp, hurtig tilbagevenden til arbejdspladsen og øget medarbejdertilfredshed i tilfælde af sygdom – hvilket ofte kan aflæses på bundlinjen.

Vi tilbyder vores sundhedssikringer i samarbejde med enten Dansk Sundhedssikring eller Skandia Lifeline afhængig af, hvordan du tænker jeres sundhedsløsning skal sammensættes, og om det er i forbindelse med en firmapension.

Fordelene ved Sundhedsforsikring

  • Medarbejderen bliver hjulpet hurtigt med professionel behandling.
  • Dygtige sygeplejersker og fysioterapeuter tager sig god tid, og de kan ofte booke tider til undersøgelse, mens de har medarbejderen i røret.
  • Er operation nødvendig, kan medarbejderen benytte privathospital eller privatklinik.
  • Medarbejderen har frit valg af behandler til f.eks. fysioterapi, kiropraktik og psykolog.
  • Gælder også akupunktur og zoneterapi.
  • Medarbejderne får adgang til Stress- og Trivselslinjen, hvor de kan få anonym rådgivning om f.eks. stress, mistrivsel, skilsmisse eller mobning.

Har du brug for din sundhedssikring – Læs mere her
Vil du vide mere om KF Pensionsrådgivning - Læs mere her