Sygedriftstabs­forsikring

Kan I undvære jeres vigtigste medarbejder? Jeres supersælger eller skarpeste mand på værkstedet? At sikre jeres nøglemedarbejder gør jer mindre sårbare ved uheld og sygdom.

Ring 33 45 74 74

Fordele ved vores Sygedriftstabsforsikring

 • Vælg selv summen

  Beslutningen er din. Du kan forsikre dig selv eller en vigtig medarbejder for op til 60.000 kr. om måneden, så længe beløbet ikke overstiger 80 % af virksomhedens gennemsnitlige månedlige omsætning pr. medarbejder.

 • Du får penge her og nu

  Allerede efter 3 ugers sygemelding begynder udbetalingerne. Og udbetalingerne kommer løbende hver måned i op til 12 mdr. 

 • Virksomheden får beløbet

  I vurderer selv, hvad pengene skal bruges til. Fx husleje, vikar eller outsourcing. Det der gør, at virksomheden kan holde skindet på næsen.

Har dit firma råd til at sige nej til opgaver?

Du kender det sikkert godt. Dine faste omkostninger løber hurtigt op. Lokaler, materialer, biler og lønninger. Må du i en periode sige nej til kunderne og udsætte opgaver, fordi du eller en vigtig medarbejder er blevet syg eller har fået en skade, koster det her og nu - og opgaverne kan sjældent vente. Sygedagpengene dækker måske dine private udgifter, men ikke firmaets.

Kom problemerne i forkøbet
Derfor tilbyder vi en Sygedriftstabsforsikring, der sikrer firmaets økonomi, hvis du eller en af firmaets nøglemedarbejdere ikke kan arbejde på grund af alvorlig sygdom eller ulykke. I forhold til andre forsikringer af denne type får du mindre bureaukrati og hurtigere udbetaling. Passer det til din forretning?

Sådan dækker vores Sygedriftstabsforsikring

Standarddækninger

 • Udbetaling ved manglende erhvervsevne

  Du kan få udbetaling fra forsikringen, hvis den forsikrede medarbejder bliver uarbejdsdygtig med ret til sygedagpenge.

 • Valgfrit beløb

  Du får udbetalt den forsikringssum, der er valgt for den enkelte forsikrede. Udbetalingen beregnes på baggrund af, om det er en hel eller delvis sygemelding.

Læs mere om dækningerne

Læs mere om dækningerne

Har du allerede din Sygedriftstabsforsikring hos os? Log på Mit KF og se dine gældende vilkår.

6 ud af 10 virksomheder har en plan - har du?

Vi har spurgt 350 virksomheds- eller ejerledere, om de har en plan, hvis direktør eller ejerleder bliver syg*. 4 ud af 10 har ikke en plan - og det kan være en stor risiko for virksomheden. Er sikring af virksomhedens likviditet en del af din plan? Sygedriftstabsforsikring dækker allerede efter 3 uger.

*Købstædernes Erhvervsbarometer 2022.

Gode råd om forebyggelse

Kom hackerne i forkøbet

Selvfølgelig har I installeret en tyverialarm, så I ved, hvis der kommer ubudne gæster i virksomheden. Er I også sikret, hvis de ubudne gæster kommer ind gennem jeres it?

Forebyg arbejdsskader

At blive ramt af en arbejdsskade kan få stor betydning for medarbejderens videre arbejdsliv, og det kan have store personlige konsekvenser. 

Forebyg skader - det betaler sig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.

Få kyndig vejledning - vi kender selvstændige

Hvis du både løser daglige opgaver og styrer dit firma, er du svær at erstatte. Måske var det fornuftigt med en plan i tilfælde af sygdom eller ulykke? Ring eller skriv til vores forsikringsrådgivere, og få mere at vide om, hvordan vores Sygedriftstabsforsikring kan hjælpe dig.

De har stor erfaring med at finde frem til de rigtige erstatningsbeløb for selvstændige og kan give dig et tilbud - helt uforpligtende selvfølgelig.

Kontakt os direkte på 33 45 74 74, eller udfyld formularen, så ringer vi, når det passer dig. 

Ring mig op

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?