Kom hackerne i forkøbet, og hold forretningen i gang

Selvfølgelig har I installeret en tyverialarm, så I ved, hvis der kommer ubudne gæster i virksomheden. Er I også sikret, hvis de ubudne gæster kommer ind gennem jeres IT?

Beskyt dine systemer effektivt

Med vores Cyberforsikring står du stadig stærkt, selvom din forretning er blevet udsat for et hackerangreb. En forsikring er dog aldrig bedre end det bedste forsvar. Derfor anbefaler vi altid, at du beskytter dine IT-devices med antivirusprogrammer m.v., så du er på forkant med ubudne gæster.

68 % bliver ramt af cyberangreb

Det viste en større undersøgelse foretaget af Rambøll i 2018, hvor både private og offentlige virksomheder blev spurgt.

Kun 18 % af de ramte virksomheder har meldt angrebet til politiet.

Hvis uheldet er ude...

Først og fremmest sidder der specialister klar 24/7 til at tage imod jeres opkald. Handler det om cyberafpresning, forhandler vores eksperter med hackerne, og vi dækker eventuelle omkostninger. I får professionel hjælp til genopretning af systemer og data, og I er dækket ved erstatningssager som følge af angrebet. Derudover dækker vi jeres driftstab, hvis I bliver ramt af fx virus eller malware.

Og vi dækker meget mere

I er ikke kun dækket ved hackerangreb og lignende, men også ved andre fejl eller uheld ved håndtering af jeres data. For eksempel dækker vi bøder ved uforsætlig overtrædelse af de nye GDPR-regler for håndtering af kundedata, og vi rådgiver jer om den lovpligtige kommunikation med myndighederne.

Også udgiften til advokater, IT-bistand og kriminaltekniske undersøgelser er dækket af vores Cyberforsikring.

Med en Cyberforsikring hos os får du:

  • 24/7 hotline assistance ved cyberangreb

  • Erstatning af driftstab

  • Bøder og erstatningsansvar ifm GDPR

  • Omkostninger til IT-assistance, advokat, genoprettelse af omdømme mm.

Tør du vente? Kontakt os i dag

Ring på 33 45 74 74, så fortæller vi dig meget mere om forebyggelse og forsikring mod cyberkriminalitet. Vi vil også gerne ringe dig op.

Ja tak - Ring mig op