TotalErhverv - én forsikrings­løsning

Virksomhedens forsikringer skal afspejle de behov, I har, og de risici, I står overfor. Derfor har vi TotalErhverv - en samlet forsikringsløsning, hvor rådgivningen er i centrum. Vil du høre mere?

Vi stiller mange spørgsmål

Det vil du mærke, når vi mødes. Et godt samarbejde starter nemlig ikke med forsikringer. Det starter med, at vi sætter os ind i din virksomhed, hvad I laver, og hvordan fremtiden ser ud fra jeres verdenshjørne. Så vi stiller mange spørgsmål, og vi lytter til dine svar.

Ud fra dine svar kan vi nemlig designe den helt rigtige forsikringsløsning og dække jer ind, hvor risikoen er størst. Ikke kun gennem forsikringer men også aktiv forebyggelse, så din virksomhed bliver mere robust og attraktiv for kunder og samarbejdspartnere.

Vores assurandører er alt andet end papirnussere

De sidder over hele Danmark, er ude i felten og kender deres lokalområde godt.

Vores Erhvervscenter i Århus sidder også klar på telefonerne til at rådgive og tage en uforpligtende snak.

Find din rådgiver

Vores fordele

  • Assurandører med lokalkendskab

    Vores assurandører arbejder i hele Danmark, og hver dag besøger de lokale virksomheder. Du får derfor en assurandør, som kender dit område godt.

  • Årligt servicetjek

    Virksomheder ændrer sig. Vokser eller skærer ned, tager nye forretningsområder ind, ansætter flere, eller må lade nogen gå. Forsikringer skal passe til virksomheden. Derfor følger vi med løbende.

  • Skadebehandling i særklasse

    Du kan regne med os, når du oplever en skade. Det er vores vigtigste opgave at få din virksomhed godt videre, hver gang.

Bliv ringet op af en rådgiver

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tage en snak om forsikringer med os. Vi kan gennemgå alle dine forsikringsbehov - eller vi kan rådgive dig om en enkelt forsikring. 

Udfyld formularen, så tager vi fat i dig for at arrangere et møde - enten online, på telefonen eller ude på din virksomhed. Det er op til dig.

Du kan også tage fat i os direkte på 33 45 74 74.

Ja tak - Ring mig op

Hvert år tager vi temperaturen på dansk erhvervsliv

Hvem skaber væksten i Danmark? Det gør de små og mellemstore virksomheder, som tilsammen udgør rygraden i dansk erhvervsliv. Som forsikringsselskab står vi bag de mindre virksomheder i op- og nedture, og vi interesserer os oprigtigt for virksomhedens ve og vel såvel som ejerlederens trivsel. Derfor taler vi hvert år med 350 danske virksomheds- eller ejerledere for at høre, hvad der rører sig. 

Læs mere