Anmeldelse af bilskade

Anmeld din skade nemt og hurtigt online

Hav bilens registreringsnummer og dit policenummer parat.

 

 

Har du en skade på din bil, er det vigtigt, at du kan få skaden udbedret hurtigt. Derfor har vi gjort processen så nem som muligt for dig.

1. Vælg værksted

  • Som kunde hos os kan du frit vælge dit faste værksted eller benytte et af vores fordelsværksteder, som sikrer dig en gratis låne bil, rengøring af din egen bil samt et års ekstra garanti på reparationen. Du kan vælge fordelsværkstedet, når du anmelder skaden online. Der kan være tilsvarende fordele på dit faste værksted.
  • Når du kører bilen på værkstedet, skal du blot oplyse, at du er kunde hos Købstædernes Forsikring. Så sørger værkstedet for, at din skade opgøres af en vores taksator. Det er din og vores sikkerhed for, at omfanget af din skade vurderes og prissættes korrekt.

2. Anmeld din skade online - nemt og fleksibelt

  • Alle bilskader kan anmeldes online. (Glasskade undtaget – se nedenfor)
  • Når du anmelder din skaden online, kan du gøre det, når det passer dig. Du får automatisk en kopi af din anmeldelse på e-mail.

3. Kommer jeg til at betale selvrisiko?

  • Opgørelse af din selvrisiko afhænger af, hvem der var skyld i uheldet. Er det let at placere ansvaret, kan vi hurtigt afslutte din sag og opgøre evt. selvrisiko. Er det en mere omfattende sag med flere parter og vidner, kan skyldsafklaringen og dermed selvrisikoopgørelsen trække lidt længere ud.

4. Personlig kontakt

  • Hos Købstædernes Forsikring er vi er team på 12 skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i bilskader. Er sagen for omfattende til at klare online, ringer vi til dig.

Glasskader skal ikke anmeldes online - kontakt reparatøren direkte

Ved en glasskade kan du nøjes med at kontakte en reparatør og oplyse, at du er forsikret hos Købstædernes Forsikring.

De fleste glasskader kan repareres nemt, hurtigt og billigt.

Du kan få repareret glasskaden hos fx:

Carglass tlf. 70 13 99 11
DanGlas tlf. 80 20 00 20

Får du et stenslag, kan du begrænse skaden ved at sætte et stykke tape over revnen og derefter få ruden repareret hurtigst muligt.

 

Du er velkommen til at kontakte os

Du kan altid velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem 08.30 - 16.00 på 33 45 74 01, hvis du har spørgsmål.