banner-image

Anmeld din skade her

Glasskader skal ikke anmeldes online - kontakt i stedet reparatøren direkte

Anmeld online 

Tjek dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget din kvittering 

Anmeld skade på bil, motorcykel, knallert, campingvogn og trailer

Vælger du at få repareret din bil gennem et fordelsværksted, og du ikke har hørt fra dit valgte værksted inden for 5 timer, bedes du kontakte os:

 

Ring 33 45 74 01

 

Har du fået et stenslag, så klik videre her

 

1. Udfyld skadeanmeldelsen

Det første du skal gøre er at udfylde skadeanmeldelsen (klik på knappen ovenfor). Du skal bruge bilens registreringsnummer. Beskriv skadeforløbet så nøjagtigt som muligt. Det kan have betydning for sagens afgørelse. Husk, at hvis der udelukkende er tale om en glasskade fx stenslag, skal du ikke anmelde skaden online men kontakte en reparatør direkte (læs mere her).

2. Vælg et værksted

Som kunde hos os har du mulighed for at vælge dit eget værksted eller et af vores fordelsværksteder. Et fordelsværksted stiller en gratis lånebil til rådighed, tilbyder rengøring af din bil og giver et års ekstra garanti på reparationen. Der kan være tilsvarende fordele på dit faste værksted. Du kan vælge fordelsværksted, når du anmelder skaden online.

Når du kører bilen på værksted, skal du huske at oplyse, at du er kunde hos Købstædernes Forsikring. Så sørger værkstedet for, at din skade bliver opgjort af en af vores taksatorer. Det er din og vores sikkerhed for, at din skade bliver vurderet og prissat korrekt. 

 

3. Du modtager en kvittering, og vi går i gang med at behandle din sag

Når du har sendt din anmeldelse af skaden, modtager du en kvittering på mail med en kopi af din anmeldelse. Derefter hører du fra os på mail inden for 2-4 arbejdsdage, hvor vi kan fortælle dig om sagens videre forløb. Er sagen for omfattende til at klare online, ringer vi til dig.

Du sidder måske allerede med et spørgsmål?

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål i vores FAQ.

FAQ  om bilskader

Du er også velkommen til at kontakte os. I Købstædernes Forsikring har vi et team af skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i bilskader. Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 33 45 74 01 mandag-fredag fra kl 8:30-16:00.