Pris og dækning på Kæledyrs­forsikring

Vi forsikrer familiens pelsede, firbenede, langørede, fjerprydede og - mest af alt - elskede medlemmer. Ring 33 45 74 72 eller beregn din pris online.

Tre fordele ved vores Kæledyrsforsikring

 1. Nyfødte hundehvalpe er ansvarsforsikret

  Får din hund hvalpe, er de automatisk omfattet af hundemors lovpligtige ansvarsforsikring, så længe de er hos hende, og indtil de er 4 måneder.

 2. Lav eller ingen selvrisiko

  Vi har en af markedets laveste selvrisiko.
  Kun 10 % egenbetaling af sygdomsudgifter dog mindst 1.000 kr.
  Ingen selvrisiko på hundeansvar.

 3. Hunde, katte, fugle, kaniner...

  Syge- og ulykkesforsikringen dækker mange forskellige kæledyr fx hunde, katte, gnavere og fugle men også slanger m.fl.

Kæledyrsforsikring til familiens ekstra medlemmer

Uanset om du har hund, kat, fugl eller kanin, så bringer et kæledyr glæde i hverdagen. De er et ekstra familiemedlem, der giver selskab, underholdning og motion. Og ligesom med resten af familien, vil vi det bedste for vores pelsede venner. Derfor tilbyder vi en Kæledyrsforsikring, der sikrer, at du ikke står alene med dyrlægeregningen, hvis dit kæledyr får brug for behandling. Om du har behov for en Hundeforsikring, Katteforsikring eller noget helt tredje, står vi klar til at hjælpe. 

For at købe en kæledyrsforsikring skal du også have din indboforsikring hos os. Læs mere om vores Indboforsikring her.

Sådan dækker vores Kæledyrsforsikring

Standarddækninger

 • Hvalpe

  Hundehvalpe er omfattet af hundemorens hundeansvarsforsikring indtil de er 4 måneder gamle, så længe de befinder sig hos hende.

 • Lovpligtig hundeansvar

  Dækker erstatning, hvis hunden forvolder skade på andre personer, deres dyr eller ting.

 • Sagsomkostninger

  Vi dækker udgifterne til afvisning af uberettiget krav mod dig som hundeejer.

 • Udvidet hundeansvar (figurant)

  Dækker udvidet hundeansvar (figurantdækning) fx i forbindelse med hundetræning, -konkurrencer og -udstillinger, hvis din hund skader instruktøren, dommeren eller træneren.

Tilvalgsdækninger

 • Sygdom og ulykke

  Du får fri adgang til online dyrelægekonsultationer via FirstVet.

  Skal dyret til fysisk dyrlæge, dækker vi op til 20.000 kr./år samt udgifter til dyrets medicin under konsultationen/indlæggelsen. Du betaler selv kun 10% af behandlingsudgiften (dog mindst 1.000 kr.)

Har du allerede din Kæledyrsforsikring hos os? Log på Mit KF og se dine gældende vilkår.

Fri brug af online dyrlæge

Hvis du har brug for at tale med en dyrlæge, kan du ubegrænset bruge FirstVet, uden at du skal have Dankortet op af lommen. FirstVet er nemlig en del af vores Sygdom- og ulykkesdækning af dit kæledyr.

Læs mere om FirstVet

Godt forsikret til hundetræning

Har du planer om, at du og din hund skal deltage i agility- eller lydighedskurser? Hundeansvarsforsikringen er lovpligtig for alle hunderacer, og vælger du en forsikring hos os, er du godt dækket, når du tager hunden med på træningsbanen.

Vores hundeansvarsforsikring dækker automatisk, hvis din hund forvolder skade til træning eller andre arrangementer, og særligt hvis I træner figurantarbejde – altså træning hvor hunden skal fange og fastholde en person. Det er den dækning, der hedder figurantdækning, og den er en fast del af vores hundeansvarsforsikring.

Hvad koster en god kæledyrsforsikring?

Vores Kæledyrsforsikring har konkurrencedygtige priser. Med vores beregner kan du hurtigt se, hvad en forsikring af dit kæledyr vil koste dig. 

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?

Gode råd om forebyggelse

Tag din hund med på ferien

Det kan sagens lade sig gøre, at familieferien med hunden bliver en god oplevelse for både voksne, børn og hunde. 

Hunde i flåtsæsonen

Også hunde kan blive meget syge af borelia og hjernehindebetændelse. Vi giver dig gode råd, hvis du har mistanke om flåtbid. 

Undgå skader - det betaler sig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.

Spørgsmål og svar om kæledyrsforsikring

Dækker kæledyrsforsikringen også større dyr fx heste og får?

Nej, vores Kæledyrsforsikring dækker kun de dyr, vi i daglig tale kalder for kæledyr fx kaniner, fugle, hunde, katte, reptiler, skildpadder, kælegrise m.fl. Heste og får er husdyr. Kontakt os på 33 45 74 72, så kan vi altid svare på, om vi dækker netop dit dyr.

Dækker I i udlandet?

Ja, hundeansvarsforsikringen dækker i Danmark og under midlertidige ophold (ferier) i indtil 3 måneder i Europa.

Syge- og ulykkesforsikringen dækker kun i Danmark.

 

Ophører forsikringen pga. alder?     

Nej, forsikringen gælder i hele dyrets liv.

Hvad sker der, hvis jeg skal af med mit kæledyr, eller det dør?

Hvis dit kæledyr dør, så får du pengene tilbage for den fremadrettede periode, du har betalt for. Det samme sker, hvis du af en eller anden grund skal afhænde dit dyr til en anden ejer.

Skal jeg betale selvrisiko?

Ja, der er altid en selvrisiko på kæledyrsforsikringen, og den udgør 10 % af de samlede behandlingsudgifter eller minimum 1.000 kr. Der er ingen selvrisiko på hundeansvarsforsikringen. 

Hvor lang en behandlingsperiode dækker I?

Vi dækker indtil at dyret er rask, dog bliver der opkrævet en selvrisiko for hver periode som er længere end 60 dage. Fx tager behandlingen 3 måneder (90 dage), så opkræves der to gange selvrisiko.

Dækker I sterilisation eller kastration?

Ja, vores Kæledyrsforsikring dækker kastration eller sterilisation og abortindgreb, hvis det er medicinsk begrundet.

 

Dækker kæledyrsforsikringen, hvis mit dyr får ordineret medicin?

Nej, vores Kæledyrsforsikring dækker kun den medicin, som dyrlægen giver dyret direkte under en konsultation eller indlæggelse.

Er der noget krav om vaccination?

Ja, det er et generelt et krav, at du kan dokumentere, at dit kæledyr er vaccineret efter gældende forskrifter og eventuelle krav fra de veterinære myndigheder.
Har du hund eller kat, skal de som minimum vaccineres mod smitsom leverbetændelse og parvovirusdiarré. Hunde skal desuden vaccineres mod hundesyge og katte mod kattesyge og katteinfluenza.

Hvad skal jeg gøre, hvis mit kæledyr kommer ud for en skade?

Du skal først og fremmest få dit dyr transporteret til behandling hos en specialpraktiserende dyrlæge eller en dyrlæge, som er ansat på et offentligt veterinært behandlingssted så hurtig som muligt.

Dyrlægen udsteder en regning med underskrift, som du skal sende til os sammen med din anmeldelse. På regningen skal dyrets korrekte fødselsnavn/stamtavlenavn være anført.

Anmeld skaden online her

Har du brug for rådgivning?

Sidder du med spørgsmål om vores Kæledyrsforsikring? 

Det er vigtigt, at du har de rigtige dækninger til familiens ekstra medlem, og netop derfor sidder vores rådgivere klar ved telefonen, så de kan rådgive dig om vores Kæledyrsforsikring.

Ring til os direkte på 33 45 74 72, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op