Anmeld din brilleskade

Vi oplever i øjeblikket problemer med vores anmeldelse, hvis du benytter iOS 10 på din iPhone eller iPad. Du kan finde ud af hvilken version du har her: https://support.apple.com/da-dk/HT201685. Du bedes derfor opgradere dit system eller udfylde anmeldelsen fra en anden enhed.

 --------------------------------------------------------------

Hvis din skade sker inden for vores åbningstid, så kontakt os med det samme og anmeld skaden. Ring til os på 33 45 73 01. Mange gange kan vi klare skaden nu og her i telefonen. Vi har åbent på hverdage mellem 8.30 og 16.00.

Du kan også anmelde skaden online. Anmelder du skaden online, så husk at vedhæfte regningen på de ødelagte briller til sidst i anmeldelsen. Kan du ikke finde regningen, kan du bede om en kopi hos din optiker, som gemmer regningen i op til 5 år.

Online skadeanmeldelse

 

Anmeld din skade

Kontakt os

 

Telefon:  33 45 73 01 

 

Hvis du skal vedhæfte filer

Vi har i øjeblikket problemer med at vedhæfte filer til anmeldelsen. Har du nogle dokumenter, billeder eller lignende, som du ønsker vi skal have, kan disse sendes til skade@kfforsikring.dk

Uden for åbningstid og i weekenden skal du ringe på 70 21 51 33.

Vi samarbejder med en række optikere

Bruger du én af følgende optikere, så husk at fortælle i butikken, at det er en forsikringssag, og at du er dækket af Købstædernes Forsikring.

  • Profil Optik
  • Thiele
  • Synoptik
  • Louis Nielsen