banner-image

Lønsikring giver dig økonomisk sikkerhed

Få ro til at komme godt videre til næste job. Ring til os nu og hør mere om lønsikring.

33 45 74 72

Lønsikring

At blive arbejdsløs kan være en stor udfordring – ikke mindst økonomisk. Køber du en lønsikring, køber du et supplement til dagpengene, så nedgangen i din indkomst bliver overkommelig. Det giver tryghed for hele familien, og det giver ro og overskud til at søge nyt job.

Lønsikring dækker i op til 12 måneder, og du kan opnå op til 80 % af din indkomst. Derudover betaler forsikringen dine øvrige forsikringer hos os i udbetalingsperioden (præmiefritagelse). Forsikringen koster fra 50 kr./måned.

Lønsikring er en del af vores fordelsprogram.

 

 

Dine fordele ved vores lønsikring

Du er dækket allerede 9 måneder efter, forsikringen er trådt i kraft.

Du får din anciennitet med, hvis du har haft en lønsikring i et andet selskab.

Du er både dækket, hvis du pludselig mister dit job, eller hvis du mister dit arbejde pga. sygdom eller uarbejdsdygtighed.

 

Ring til os i dag på 33 45 74 72, hvis du vil sikre, at du kan komme godt videre, hvis du bliver arbejdsløs.

 

Sådan dækker lønsikringen

 

  • Du kan få udbetalt op til 80 % af din lønindkomst, hvis du pludselig bliver arbejdsløs, eller du mister dit arbejde pga. sygdom eller uarbejdsdygtighed.
  • Du kan få udbetalinger fra forsikringen i op til 12 måneder pr. arbejdsløshedsperiode - 36 måneder i alt.
  • I den periode du er arbejdsløs og er dækket af forsikringen, betaler vi dine andre forsikringer i Købstædernes Forsikring (præmiefritagelse).

Vær opmærksom på

  • Forsikringen har en selvrisiko på 30 dage. Det vil sige, at udbetalingerne først går i gang, når du har været arbejdsløs i 30 dage.
  • Udbetalingerne er bagudbetalt.
  • Du skal have været fastansat i minimum 12 måneder inden første arbejdsløshedsdag for at få udbetaling fra forsikringen.
  • Du skal være medlem af en a-kasse.

Forsikringsvilkår og produktinformation

Skal vi ringe dig op?

 

Tilbud, forsikringstjek eller andre spørgsmål om dine forsikringer - vi er klar til at hjælpe, og vi ringer dig gerne op. Lige når det passer dig.


 

Du kan også ringe til os

 

Vores forsikringsrådgivere sidder klar på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.00, så du er også altid velkommen til selv at ringe til os.

 

 

33 45 74 72