banner-image

Dækning ved farlig sport

Dyrker du sportsgrene, der er mere risikobetonede end andre, udsætter du dig for en større risiko for at komme til skade. 

Risikoen for at komme til skade, hvis du dyrker parkour er væsentlig større end ved petanque. Du kan nemmere komme ud for faldulykker og voldsomme situationer, når du springer hen over tage, mure eller på trapper end ved at kaste petanquekugler.

Det samme gælder, hvis du dyrker boksning, bjergbestigning, drageflyvning, faldskærmsudspring og mange andre sportsgrene, der indeholder et vist moment af fare. Ved at deltage aktivt, udsætter du dig bevidst for en større risiko for at komme til skade, og oftest er skaderne meget voldsommere end ved mere almindelige sportsgrene.

Derfor skal du tegne en særlig forsikring, der dækker dig, når du udøver din sport. Dækningen hedder Farlig sport.

Hvilke sportsgrene går under betegnelsen farlig sport?

Herunder kan du hente en oversigt over, hvilke sportsgrene / fritidsaktiviteter, vi betragter som "almindelig sport", og hvilke vi anser for at være "farlig sport". Bemærk, at oversigten ikke er fuldstændig.

Liste med sportsgrene, som vi betragter som farlig sport 

Ring til os, og hør nærmere eller bestil et uforpligtende forsikringstjek

33 14 37 48

Bestil forsikringstjek

Motorcykel i trafikken

Hvis du kører motorcykel, og du ønsker at være dækket i trafikken, skal du vælge dækningen Fører af motorcykel, som også dækker, hvis du kører ATV, knallert 45 eller stor knallert. Dette er nemlig ikke en del ulykkesforsikringens standarddækning.

Vær særlig opmærksom på motocross mv.

Ulykkesforsikringen dækker ikke ulykker, der sker i forbindelse med motocross. Heller ikke hvis du har valgt tilvalgsdækningen Farlig sport, eller hvis du kun en enkelt gang prøver motocross, fx ved et firmaarrangement, polterabend eller lign.

Vil du høre mere? Så kontakt os

Tilbud, forsikringstjek eller andre spørgsmål om dine forsikringer - vi er klar til at hjælpe, og vi ringer dig gerne op. Lige når det passer dig.

 

Ring til os på 33 45 74 72

Vores forsikringsrådgivere sidder klar på hverdage mellem kl. 8.30 og 16.00.

 

 

Skal vi ringe dig op?