Få fri adgang til online dyrlæge

Det koster ikke noget at spørge, når du har vores Kæledyrsforsikring. Du får nemlig fri adgang til online dyrlægen FirstVet som del af din forsikring.  

Kom i gang med at bruge FirstVet

Ha' dyrlægen lige ved hånden

Har din pelsede ven fået øjenbetændelse, kan det være svært at vide, om det er nødvendigt med en tur til dyrlægen. Dit kæledyrs Sygeforsikring giver dig ubegrænset brug af online dyrlægen FirstVet. Du skal blot installere app'en på din telefon, der får du gratis vejledning fra dansk certificerede dyrlæger alle ugens dage kl 7-24. Så kan du spare Fido for en stressende tur til dyrlægen.

Dine fordele med FirstVet

 • Danskautoriserede dyrlæger

  Alle dyrlæger hos FirstVet har fået deres autorisation i Danmark og har flere års praktisk erfaring som dyrlæger. Læs mere om dyrlægerne hos FirstVet. Vurderer dyrlægen, at der er behov for at tage dit kæledyr til en fysisk dyrlæge, kan de henvise dig til den nærmeste praksis.  

 • Spar både tid og penge

  FirstVet klarer 63 % af deres online samtaler uden henvisning til en fysisk dyrlæge. Med andre ord kan du få afklaret rigtig mange spørgsmål ved at kontakte FirstVet, før du tager fat i en fysisk dyrlæge. Og spare din hund eller kat for den belastning et fysisk dyrlægebesøg kan have.

 • Ubegrænset adgang

  Gennem din hunds Sygeforsikring eller din Katteforsikring har du ubegrænset adgang til FirstVets dyrlæger. Du kan videochatte alle årets dage fra kl 7-24. Det kan også handle om, hvilken shampoo, der er bedst til langhårede katte, eller hvad du skal gøre, hvis din hund har spist har spist kastanjer. 

Så nemt er det

 1. Hent FirstVets app

  Download app'en i App Store eller Google Play

 2. Book tid

  Vælg første ledige tid, eller find en tid, der passer dig.

 3. Konsultation på telefonen

  Kort før konsultationen vil du modtage en sms. Log ind i app'en og accepter opkaldet.

Må min hund få vindruer?

FirstVet kan hurtigt hjælpe dig, hvis du mistænker din hund for at have spist vindruer eller andet, den ikke kan tåle. Eller hvis din kat er blevet lige lovlig tyk på det seneste. I app'en kan du hurtigt bestille tid og få svar på dine spørgsmål. 

Det kan FirstVet hjælpe med

Gode råd til forebyggelse

Undgå skader - det betaler dig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.

Tag din hund med på ferie

Det kan sagens lade sig gøre, at familieferien med hunden bliver en god oplevelse for både voksne, børn og hunde. 

Hunde i flåtsæsonen

Også hunde kan blive meget syge af borelia og hjernehindebetændelse. Vi giver dig gode råd, hvis du har mistanke om flåtbid.