Andelskassen

Hvem er Andelskassen?

I Andelskassen tror vi på, at en god relation er en tryg relation. Tillid og troværdighed er afgørende, når du skal tage beslutninger om din økonomi. Du kan derfor kontakte din rådgiver direkte, når du har spørgsmål eller brug for at mødes – online, hos os eller hjemme hos dig.

Når vi i Andelskassen siger ”Sammen kan vi mere”, tænker vi i høj grad også på en god samarbejdspartner som Købstædernes Forsikring. Et samarbejde, som bidrager til, at vi kan komme hele vejen rundt om vores kunders økonomi og tilbyde kompetent, nærværende og relevant rådgivning og attraktive produkter. Det er vigtigt for os, fordi vi er en relationsbank, hvor vi hver dag rådgiver vores vigtigste relationer – kunderne – der, hvor de er i deres liv.

Vi er en børsnoteret bank med et solidt økonomisk fundament, 19 rådgivningscentre, mere end 300 ansatte og kunder over hele landet. Og vi er her også for dig.

Hvad står Andelskassen for?

  • Mere end en bank

    Relationer er det, der driver alle os i Andelskassen og får os til at sige højt, at vi er mere end en bank: Vi er mennesker, som interesserer os for andre mennesker. Det synes vi er vigtigt, gør du? 

  • En tryg relation

    Tillid og troværdighed er afgørende, når du skal tage beslutninger om din økonomi. Du kan derfor kontakte din rådgiver direkte, når du har spørgsmål eller brug for at mødes.

  • En tillidsfuld relation

    Som en god ven lytter vi til dig, og hvad der rører sig i dit liv. Vores mål vil altid at bidrage til, at du og din familie oplever økonomisk tryghed og mulighed for at realisere jeres drømme. Vi ved, at alle kunder er forskellige, og netop dét er udgangspunktet for al vores rådgivning.