Facit Bank

Hvem er Facit Bank?

Facit Bank er ikke nogen almindelig bank. Vi er en rendyrket nichebank med fokus på opsparing og lån, og derfor behøver du ikke at skifte bank for at låne hos os. Du kan se os som et stærkt og relevant supplement, hvis du vil have en bank, hvor du får attraktive renter, når du har penge stående, og hvor det er nemt at låne til livet. 

Vi har ingen fysiske filialer. I stedet har vi prioriteret at skabe en digital proces med korte svartider og god service, der ikke kræver fysiske møder. Fordi vi har et klart forretningsfokus, kan vi tilbyde dig attraktive renter både på opsparing og lån. Du kan trække på vores ekspertise efter behov og komme i direkte kontakt med vores medarbejdere, når det passer dig - også udover almindelig arbejdstid. 

Hvad står Facit Bank for?

  • Fremtidens Bank

    Facit Bank er ikke nogen almindelig bank. Vi er ansvarlige og ordentlige, men vi er alligevel ikke helt som de traditionelle banker. Vi tør tænke nyt – til gavn for vores kunder.

  • Fleksibilitet

    Du kan komme i direkte kontakt med vores medarbejdere, når det passer dig - også udover almindelig åbningstid. Vi har prioriteret at skabe en digital proces med korte svar tider og god service, der ikke kræver fysiske møder.

  • Tryghed

    Vi er en kompetent partner der fokuserer på at skabe forandring som gavner dig i fremtiden. Vores løfte er, at vi har fokus på dig!