Møns Bank

Hvem er Møns Bank?

Møns Bank er en solid lokalbank og mere søgt end nogensinde.

Vi har korte beslutningsveje og fokus på kunderne. Og vi har generelt færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til dig som kunde.

Du kan også se det på Trustpilot. Møns Bank er blandt de bedst ratede banker her. Det tror vi ikke er tilfældigt.

Hver dag, året rundt lægger vi os i selen for at give den bedste kundeservice. Det skal være en fornøjelse at være kunde i Møns Bank!

Ud over vores listepriser har du mulighed for at få ekstra fordele: Rabat på mange af vores ydelser - nogle helt gratis - og vil du overføre eksisterende konti og lån/kreditter til os, er vi også indstillet på at gøre dette på særdeles favorable vilkår. Læs mere her. 

Hvad står Møns Bank for?

  • Nærvær

    Vi har stor indsigt og forståelse for lokale forhold. En kompetent partner i både med- og modgang. Og hos os skal du ikke passe ned i kasser eller vente i ugevis på et møde.

  • Tillid og tryghed

    Vi fokuserer på din fremtid, og hvordan du får dine drømme opfyldt – også for evt. virksomhed. Vi gør det ved at give dig overblik over din formue, og hvordan du optimerer den bedst muligt.

  • Tilgængelighed

    Du ringer direkte til din rådgiver. Og vi kan mødes, hvor og hvornår det passer dig efter aftale. Vi tager dialogen på dine præmisser, og når du har behov.