Farlig sport

Dyrker dit barn sportsgrene, der er mere risikobetonede end andre, skal du vælge en ekstra dækning. Vi kalder det "Farlig sport".

Dækning ved farlig sport

Risikoen for at komme til skade, hvis dit barn dyrker parkour er væsentlig større end ved petanque. Det siger næsten sig selv. 

Det samme gælder, hvis barnet dyrker en række andre sportsgrene fx boksning, bjergbestigning, drageflyvning, faldskærmsudspring og mange andre sportsgrene, der indeholder et vist moment af fare. Fælles for disse sportsgrene er, at der netop er en større risiko for at komme til skade, og oftest er skaderne meget voldsommere end ved mere almindelige sportsgrene.

Derfor skal du købe en ekstra dækning, der dækker dit barn, når du udøver din sport. Dækningen hedder Farlig sport.

Hvilke sportsgrene er "farlig sport"?

Her kan du se en oversigt over, hvilke sportsgrene/fritidsaktiviteter, vi betragter som "almindelig sport", og hvilke vi anser for at være "farlig sport". Oversigten ikke er fuldstændig, så kontakt os på 33 45 74 72,  hvis du ikke kan finde din sportsgren.

Liste med sportsgrene, som vi betragter som farlig sport

Har du brug for rådgivning?

Er du i tvivl om, hvilke dækninger du skal vælge til dine børn? 

Det er vigtigt, at du og familien har de helt rigtige dækninger, og netop derfor sidder vores rådgivere klar ved telefonen, så de kan rådgive dig om vores Børneforsikring.

Ring til os direkte på 33 45 74 72, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

I Købstædernes Forsikring passer vi godt på dine data. Du kan læse mere om det her.