Over 70.000 privatkunder Ejet af kunderne Kundetilfredsheden i top

Kæledyrsforsikring

Se vilkår

– passer godt på dem, der stoler på dig

 

 

Vores kæledyrsforsikring dækker, hvis dit kæledyr bliver syg. Hvis du har hund, er ansvarsforsikringen lovpligtig, og deltager du i agility- og lydighedskurser med din hund, kræver det ofte en udvidet dækning. Denne dækning er automatisk inkluderet i kæledyrsforsikringen hos os.

Hvad dækker forsikringen?

  • Forsikringen inkluderer den lovpligtige hundeansvarsforsikring
  • Forsikringen omfatter udvidet hundeansvar − dvs. vi inkluderer figurantdækning. Dette er relevant, hvis din hund fx bider hundetrænere, dommere og instruktører under træning eller til konkurrencer
  • Bemærk: For at kunne tegne en kæledyrsforsikring, forudsætter det, at du minimum har din indboforsikring i Købstædernes Forsikring.

Særlige fordele

  • Udvidet hundeansvar med figurantdækning
  • Din selvrisiko på behandlingsudgifter er kun 10 % − dog minimum 1.000 kr.
  • Der er ingen aldersgrænse for dit kæledyr
  • Du kan syge- og ulykkesforsikre en række forskellige kæledyr − herunder katte, gnavere og fugle men også edderkopper, slanger m.fl.

Tilvalg til forsikringen

Syge- og ulykkesforsikring for kæledyr. Denne kan tegnes alene, hvis man ikke har hund.

Forsikringen dækker ikke udgifter til ordineret eller udleveret medicin

Du skal være opmærksom på, at din kæledyrsforsikring ikke dækker udgifter til ordineret eller udleveret medicin med mindre det er givet direkte til dyret under behandlingen på dyrehospitalet/klinikken

 

Gør det nemt og spar penge
- saml dine forsikringer hos os

Det er nemt og ikke mindst fordelagtigt, når du samler dine forsikringer hos os. Du får blandt andet 10 % rabat på alle dine forsikringer, en garanti mod underforsikring på din indboforsikring, og du betaler 0 kr. i selvrisiko på dine forsikringer, hvis du får en skade, mens du er uden job.

Og hvis skaden sker, er der kun ét nummer, du skal ringe på – og kun én selvrisiko, hvis der er flere forsikringer i spil.

Læs mere om fordelene, og hvordan du kan blive fordelskunde

 

33 45 74 72
Du er altid velkommen
Åbningstid 08.30 - 16.00