Entreprise­forsikring

Med vores Entrepriseforsikring er du sikret fra første spadestik. Ring til os nu og hør, hvad vi kan tilbyde.

Ring 33 45 74 72

Entrepriseforsikring - for dig der bygger om eller nyt

Bygger du ny bolig, renoverer eller tilføjer flere kvadratmeter til din bolig eller fritidshus, kan der være mange bekymringer: Bliver projektet færdig til tiden? Holder budgettet? Og hvad med kvaliteten?

Med en entrepriseforsikring kan vi hjælpe dig af med nogle af dine bekymringer. Forsikringen dækker nemlig, hvis der sker forskellige uforudsete skader på byggeriet, og det kan i sidste ende være med til at sikre, at byggeriet kommer godt i mål.

Sådan dækker vores Entrepriseforsikring

Standarddækninger

 • Ansvarsforsikring

  Ansvarsforsikringen dækker skader på ting eller personer, du som bygherre kan blive gjort erstatningsansvarlig for i forbindelse med byggeriet. Det er også muligt at medforsikre entreprenørerne ved farligt arbejde – fx midlertidig grundvandssænkning og undermuring.

  Forsikringssummen på entrepriseforsikringen er det samme som det totale entreprisebeløb, og der er som minimum en selvrisiko på 10.000 kr. pr. skade.

 • Skader på eksisterende bygninger

  Du får dækket uforudsete skader på eksisterende bygninger, der kan opstå i byggeperioden. Dækningen er især relevant, hvis du bygger om, bygger til eller renoverer.

 • Skader på selve byggeriet

  Du får dækket uforudsete, fysiske skader på byggeriet, som din Hus- eller Sommerhusforsikring ikke dækker. Fx hvis kraner eller spær vælter, eller hvis byggeriet styrter sammen, får vandskader, bliver udsat for hærværk eller tyveri.

Læs mere om dækningerne

Læs mere om dækningerne

Har du allerede din Entrepriseforsikring hos os? Log på Mit KF og se dine gældende vilkår.

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?

Gode råd om forebyggelse

Hjælp, jeg har fået rotter

Rotter er et stadigt voksende problem. Men der er heldigvis meget du selv kan gøre, ud over at du selvfølgelig har pligt til at melde problemet til kommunen.

Dryp, dryp, dryp

De værste skader er de skader, du ikke opdager i tide fx rør, der lækker. Men giv ikke op - der er faktisk noget, du kan gøre for at forebygge.

Undgå skader - det betaler sig

Vi ved rigtig meget om skader, men endnu vigtigere: Vi ved, hvordan man undgår dem. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få masser af gode råd - direkte i din indbakke.

Har du brug for rådgivning?

Der kan opstå mange udfordringer under et byggeprojekt. 

Det er vigtigt, at du har de helt rigtige dækninger, og netop derfor sidder vores rådgivere klar ved telefonen, så de kan rådgive dig om, hvordan vores Entrepriseforsikring kan være med til at holde hånden under dit næste store byggeprojekt.

Ring til os direkte på 33 45 74 72, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

I Købstædernes Forsikring passer vi godt på dine data. Du kan læse mere om det her.