Vælg et fordelsværksted

Som kunde hos os, har du mulighed for at få repareret din bil på ét af vores fordelsværksteder. Ring til os nu, og find et fordelsværksted tæt på dig. 

Ring 33 45 74 01

Ekstra service hvis du vælger fordelsværksted

I samarbejde med Taksatorringen tilbyder vi vores kunder ekstra serviceydelser ved vores fordelsværksteder. Hvis du har en dækningsberettiget kaskoskade (dog ikke glasskade) og vælger at få bilen repareret på et af fordelsværkstederne, får du:

  • En lånebil, mens din egen bil er til reparation
  • En nyvasket og let rengjort bil tilbage efter reparation
  • 3 års reklamationsret på reparationen

Det er værkstederne, der leverer de nævnte serviceydelser, og de forudsætter derfor, at bilen repareres. Hvis skaden har en karakter, så den afregnes med dig som kontanterstatning, så gælder tilbuddet ikke.

Lånebil mens du venter

Vi stiller, uden beregning, en anden bil til rådighed i reparationsperioden. Der er inkluderet 100 kilometers kørsel pr. dag. Kører du mere, må du selv betale op til kr. 2,50 pr. ekstra km. Brændstof betaler du selv. I tilfælde af skade er der en selvrisiko på erstatningsbilen, ligesom du er vant til at have på din egen bil.

Selvrisikoens størrelse kan variere fra værksted til værksted. De fleste værksteder tilbyder en ekstraforsikring, der dækker en eventuel selvrisiko. Det er frivilligt, og udgiften hertil står du selv for.

Relaterede artikler

Udbetaling af erstatning

Få oveblik over, hvordan din erstatning bliver udbetalt. 

Skader på smartphones

Er din mobil gået i stykker, hjælper vi dig med reparationen. 

Fordelshåndværkere

Som kunde hos os, har du mulighed for at bruge vores netværk af håndværkere.