Hurtig Vejhjælp til din bil

Du er måske langt hjemmefra, den dag bilen får motorstop. Med Vejhjælp er hjælpen nær, når du står i nødsporet på motorvejen.

Brug for Vejhjælp her og nu? Ring til os på telefonnummer 33 45 75 25.

Vejhjælp

Har du prøvet at stå i nødsporet på motorvejen med en bil, som ikke kan køre videre? Med Vejhjælp skal du ikke bekymre dig, for hjælpen er hurtigt fremme. Hvis det er muligt, bliver din bil repareret på stedet. Hvis ikke, tager vi bilen, dig og dine passagerer med til et værksted, som du vælger.

Vi samarbejder med Falck
Vejhjælp er en tilvalgsforsikring til vores Bilforsikring. Får du brug for hjælp, sørger vi for, at der hurtigt kommer en vejhjælpsredder ud til dig.

Kontakt Købstædernes Vejhjælp på 33 45 75 25

3 fordele ved Vejhjælp

 1. God pris

  Med Vejhjælp får du en af markedets billigste forsikringer med priser fra kun 493 kr. om året.

 2. Vi betaler hele beløbet

  Du har 0 kr. i selvrisiko – uanset hvad regningen for transport af din bil løber op i.

 3. Bred dækning

  Du er sikret autohjælp overalt i Danmark indtil 25 km syd for den danske grænse og på ruten E65 mellem Malmø og Ystad.

Sådan dækker Vejhjælp

 • Du får hurtig assistance, hvis du kører galt i bilen. Vi dækker 3 assistancer i løbet af 12 måneder i perioden 1. august til 31. juli året efter. Får du brug for flere assistancer inden for den periode, skal du selv betale. Bemærk: Får du brug for Vejhjælp i forbindelse med en kaskoskade, tæller det også som en assistance.
 • Vi bjærger bilen, hvis det er nødvendigt. Fx hvis din bil er kørt i grøften eller sidder fast i mudder og sne.

 • Vi hjælper dig på stedet. Fx hvis du har brug for:
  • Starthjælp
  • Hjulskifte
  • Hjælp til at åbne bildør, der sidder fast
  • Transport af bilen pga. stenslag eller revner i forruden
  • Brændstof eller el, hvis bilen er løbet tør

 • Vi transporterer bilen, hvis den ikke kan køre videre. Vi kan enten transportere bilen til din bopæl eller et værksted, du selv vælger. Derfra sørger vi for transport til nærmeste offentlige transport. Bemærk: Forsikringen dækker max én assistance pr. driftsstop/skade. Har du fx brug for både starthjælp og hjulskifte, betaler du selv for den billigste skade.

 • Kan bilen ikke køre, hjælper vi dig videre. Vi sørger for at bringe dig og dine passagerer til nærmeste offentlige transport.

 • Vi transporterer din bil hjem. Hvis du bliver akut syg og ikke selv kan køre bilen hjem, sørger vi for at transportere bilen til din hjemmeadresse.

Andre tilvalg
Du kan også købe Vejhjælp til din campingvogn og trailer.

Vil du vide mere om, hvordan du er dækket?
Læs Vilkår - Vejhjælp

Du og din bil er i trygge hænder

Der kan være mange årsager til, at du ikke kan køre videre i din bil. Uanset om bildøren sidder fast, du får motorstop eller et stenslag, der hæmmer dit udsyn, kan du få hjælp fra os.

Vi kommer med brændstof eller lader bilen op
Hvis din bil løber tør, bringer vi brændstof ud til dig. Kører du i elbil, kan vi lade din bil op på stedet eller køre dig til nærmeste ladestation.

Huske at printe vejhjælpskortet
Vi anbefaler, at du lægger det i bilens handskerum. Så ved du altid, hvor du skal ringe hen, hvis du har brug for hjælp.

Print vejhjælpskort

Spørgsmål og svar om vejhjælp

Hvad er vejhjælp?

Vejhjælp kaldes også for autohjælp og er et tilvalg til din bilforsikring. Med forsikringen får du hjælp, hvis din bil pludselig går i stå eller ikke vil starte. Rent praktisk fungerer det sådan, at vi sender en vejhjælpsredder ud, hvor du er – uanset, om du står derhjemme i indkørslen eller i nødsporet på motorvejen. 

Hvis det er muligt, bliver problemet løst med det samme, så du kan køre videre. Kan bilen ikke starte igen, bliver du og bilen bragt til nærmeste værksted.

Hvad koster det at få vejhjælp?

Hvis du ikke har nogen forsikring, er det dyrt at få hentet din bil. Du betaler som regel en timepris på langt over 1.000 kr. og tillæg, hvis det er weekend eller aften. Derudover kan prisen afhænge af størrelsen på din bil. Jo større bil, jo højere pris.

Vi anbefaler, at du i stedet køber vejhjælp som tillæg til bilforsikringen. Så er du dækket hele året.

Hvilken vejhjælp er billigst?

Du kan spare penge ved at købe vejhjælp som tillæg til din bilforsikring. Du kan hurtigt beregne din pris på vores Bilforsikring inklusive Vejhjælp. Køber du online, sparer du desuden 10 %.

Beregn pris

Hvordan får man vejhjælp?

Du skal kontakte den virksomhed, du har købt vejhjælp hos. Har du Vejhjælp gennem Købstædernes Forsikring skal du ringe på 33 45 75 25.

Hvornår dækker vejhjælp?

Vores Vejhjælp dækker døgnet rundt, alle årets dage og i hele Danmark. Derudover er du dækket indtil 25 km syd for den danske grænse og på ruten E65 mellem Malmø og Ystad.

Kan man få vejhjælp i resten af Europa?

Hvis din bil går i stå i udlandet, er det din kaskoforsikring, der dækker. Kaskoforsikringen er et tilvalg til din bilforsikring.

Hvor hurtigt kommer vejhjælp?

Vi samarbejder med Falck, som rykker ud så hurtigt som muligt, hvis du går i stå.

Hvad koster billig Vejhjælp?

Vi har priser fra kun 468 kr. om året.
Gør Vejhjælp til en del af din bilforsikring.

Har du brug for rådgivning?

Det er vigtigt at have en bilforsikring med de helt rigtige dækninger. Ring og få svar fra vores dygtige rådgivere, som kan fortælle dig mere om:

 • Selvrisiko
 • Kaskoforsikring
 • Bilforsikring til unge bilister
 • Førerpladsdækning

Fang os på på 33 45 74 72, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

I Købstædernes Forsikring passer vi godt på dine data. Du kan læse mere om det her.