Rejseforsikring til din skiferie

Spænd hjelmen og på med de nye ski. Vores rejseforsikring dækker også dig og din familie på skiferien.

Skiferie med eksperthjælp 24/7

Den bedste skiferie er en skiferie uden bekymringer – og her kommer vi ind i billedet. Med en Rejseforsikring hos os, er du dækket, hvis du får skader eller bliver syg, også når du er på ski. Vi er 100-meter-mestre i at sikre, at du får den hjælp, du har brug for, hvis skaden sker.

  • Du har adgang til kompetente og erfarne medarbejdere, som er specialiseret i skiskader- og hjemtransporter. De er klar til at hjælpe døgnet rundt.
  • Vi har samarbejdsaftaler med mange klinikker i skiområderne, så du ikke behøver at lægge penge ud, hvis du har brug for behandling nu og her.
  • Vi arrangerer danske ambulanceflyvninger med dansktalende personale ombord, så du kan komme nemt og sikkert hjem. Vi kalder den ’Ski-ekspres’.

Godt at vide

Læs mere om, hvordan du er dækket på din skiferie. 

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din forsikring, og hvordan den dækker, mens du er på ski. Ring til os på 33 45 74 72.

FAQ

Hvor godt er jeg dækket af min forsikring på ski og snowboard?

Det kommer an på hvilken Rejseforsikring, du har. Det er nemlig ikke alle rejseforsikringer, der dækker på skiferien. Når du har Rejseforsikring hos os, er du godt dækket, hvis du kommer til skade på ski – også hvis du kører off-piste. Du kan både få akut hjælp i skiområdet og få hjemtransport med ambulancefly, hvis du kommer slemt til skade. Derudover kan du få erstatning for ødelagte feriedage.  

Hvad er Farlig sport forsikring?

Farlig sport er et tilvalg til din Ulykkesforsikring, som du kan købe, hvis du dyrker sportsgrene, hvor der er en større risiko for skader. Det gælder fx boksning, bjergbestigning og kite-surfing. Du kan se listen her.

Hvis du kører på ski, off-piste, eller snowboard, behøver du ikke en Farlig sport-forsikring. Så er det nok med en almindelig Rejseforsikring