Bilforsikring – find den bedste for dig

Få en billig forsikring, der passer til din bil og dine kørselsbehov. Vores rådgivere sidder parate til at hjælpe dig. Køber du online, får du desuden 10 % rabat.

Beregn pris

Fordele ved vores Bilforsikring

 • Din pris falder

  Det gør den efter hvert år, du kører skadefrit, og indtil du er på billigste pristrin.  

 • Elitebilist efter kun 5 skadefri år

  Kører du skadefrit i 5 år, bliver du elitebilist. Som elitebilist får du lavere pris og selvrisiko på din Bilforsikring.  

 • 0 kr. i selvrisiko på stenslag i forruden

  Hvis du har en Kaskodækning, skal du ikke betale selvrisiko ved reparation af stenslag i din forrude eller glastag. Kør direkte til reparatøren, mens vi klarer regningen.   

En Bilforsikring for hele familien

Det kan hurtigt blive en hård uge, hvis bilen er på værksted. Er jeres dagligdag indrettet med bilen som transportmiddel, er det en ekstra stor udfordring, når bilen får en skade, og den pludselig ikke kan bruges. Derfor tilbyder vi en forsikring, der ikke bare dækker skader på bilen, men også hjælper jer, mens bilen bliver repareret. Og kører du el- eller hybridbil, så dækker vi også den.

Sådan dækker vores Bilforsikring

Standarddækning

 • Den lovpligtige ansvarsforsikring

  Dækker, hvis din bil forvolder skade på andre personer eller deres ting, og hvis passagerer i din bil kommer til skade. Læs mere om Ansvarsforsikring

Kaskodækninger

 • Kasko

  • Skader på din bil
  • Reparation af stenslag
  • Tyveri af ikke-monteret tilbehør og værktøj
  • Ekstraudstyr
  • Erstatningsbil
  • Omkostninger i forbindelse med bugsering
  • Redningshjælp, hvis du er involveret i et uheld i udlandet
  • Omkostninger til retshjælp
  • Batteri og elkabler

Du kan læse mere om kaskodækningerne her

Tilvalgsdækninger

 • Dækning ved parkeringsskader

  Dækker, hvis andre påkører din bil og ikke giver sig til kende. Vi dækker også selvrisikoen.

 • Forsikring af familiens unge bilister

  Ingen forhøjet risiko, når familiens unge under 26 år låner bilen. Samtidig giver vi den unge mulighed for at optjene anciennitet, til når den unge senere selv skal købe forsikring. Læs mere

 • Førerpladsdækning

  Du er dækket, hvis du som fører af bilen kører galt og kommer til skade, og ingen andre motordrevne køretøjer er indblandet. Du er også dækket, hvis du kommer til skade, når du stiger ind og ud af bilen. Læs mere om Førerpladsdækning.

 • Vejhjælp

  Hurtig hjælp, hvis uheldet er ude. Læs mere om Vejhælp.

 • Udvidet Bildækning

  • Friskadeforsikring - du betaler ingen selvrisiko, hvis din bil fx bliver stjålet, ved brand, eksplosion, kortslutning og lynnedslag, hvis der falder noget ned på bilen m.m.
  • Glasskader - hvis du får en skade på bilens ruder, glastag, lygteglas eller glasset i sidespejlene. Ved udskiftning af forrude og/eller glastag skal du dog selv betale en mindre selvrisiko.
  • Dækning ved værditab - hvis reparationen af skaden på din bil løber op i et beløb, som er større end 20 % af bilens handelsværdi, så får du udbetalt en kontant tillægserstatning.
  • Lånebil - hvis dit værksted ikke tilbyder det (op til 500 kr. pr/døgn)

Læs mere om dækningerne

Har du allerede din Bilforsikring hos os? Log på Mit KF og se dine gældende vilkår.

Vi er der, hvis skaden sker

Forsikringen dækker ikke kun skader på bilen. Du kan også få en lånebil via vores fordelsværksteder, mens din bil bliver repareret. Kører du el- eller hybridbil, så dækker forsikringen også, hvis dit ladekabel bliver stjålet.

 

Vælg en god og billig bilforsikring

Når du skal vælge bilforsikring, skal du overveje flere ting. Har du fx en nyere bil eller en leasingbil, anbefaler vi altid, at du tilkøber en kaskoforsikring. Kører du lange strækninger, eller har du en ældre bil, er det en også en god idé at have vejhjælp.

Ring endelig til os på 33 45 74 72. Så kan vi rådgive dig om, hvilke dækninger du bør overveje, og hvordan du gør prisen på din bilforsikring så billig som muligt. 

Spørgsmål og svar om Bilforsikring

Dækker Bilforsikringen særlige biler fx el-biler, hybridbiler og veteranbiler?

Ja, Bilforsikringen dækker som udgangspunkt alle biltyper. Kontakt os, hvis du har en særlig bil, så kan vi give dig et tilbud. 

Læs mere om forsikring af el- og hybridbiler

Kan det betale sig at købe en kaskoforsikring til en ældre bil?

Det vil altid være en meget individuel vurdering. Du skal holde bilens værdi og forsikringens pris op mod hinanden – men du skal også se på, om du har råd til selv at erstatte bilen, hvis den bliver stjålet eller totalskadet. Vi rådgiver dig gerne, hvis du har brug for det. Husk, at du altid skal have en ansvarsforsikring, når du køber en bil. Uanset hvor gammel bilen er.

Hvordan anmelder jeg en skade på min bil?

Anmeld din skade lige her, eller kontakt vores bilskadeafdeling på 33 14 37 48. Vi har et team af skadesbehandlere, som udelukkende er specialiseret i bilskader. De sidder altid klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem 08.30 - 16.00.

Læs også vores spørgsmål og svar om bilskader

Husk, at glasskader ikke skal anmeldes direkte. Kontakt i stedet reparatøren direkte, og husk at oplyse, at det er en forsikringsskade.

Dækker forsikringen, hvis jeg låner min bil ud?

Ja, Bilforsikringen dækker også, hvis du låner din bil ud til andre.

Er der selvrisiko på ansvarsforsikring til bil?

Ja, som udgangspunkt er der altid en selvrisiko på ansvarsforsikring til bil. Du har dog selv mulighed for at skrue op og ned for selvrisikoen.

Beregn din pris, og juster din selvrisiko her.

Dækker Bilforsikringen også en leasingbil?

Ja, du kan sagtens forsikre din leasede bil hos os.

Læs mere her

Dækker forsikringen også, hvis bilen bliver kørt af en 17-årig?

Ja, vores Bilforsikring dækker også 17-årige bilister, som kører din bil, hvis loven i øvrigt er overholdt. Dvs. at den unge bilist skal bl.a. skal bestået teori- og køreprøve og køre bilen sammen med en erfaren ledsager (person over 30 år, som har haft kørekort i mindst 10 år).

Læs mere om reglerne for 17-årige bilister her.

Kan jeg få overført anciennitet fra mit tidligere selskab?

Ja, du kan sagtens optjene anciennitet og overføre den fra et andet selskab til os. Du skal blot oplyse hvilket selskab og det gamle policenummer.

Dækker ansvarsforsikringen også firmabil?

Hvis du kører i firmabil, skal ejeren af firmabilen sørge for at købe bilforsikring til bilen. Du kan læse mere om vores Bilforsikring til erhverv og dine muligheder for at købe Ansvars- og Kaskoforsikring til bilen her. Du har også mulighed for at vælge flere dækninger til, som passer til specifikke behov, I har i virksomheden.

Hvad koster en ansvarsforsikring til bil?

Når du køber vores Bilforsikring, kan du godt nøjes med at købe den lovpligtige Ansvarsforsikring. Prisen afhænger bl.a. af bilens nypris, og hvor længe du har kørt skadefrit. 

Du kan beregne din pris her.

Dækker Bilforsikringen hjemmeboende børn?

Ja. Du skal blot være opmærksom på, at du som udgangspunkt skal betale forhøjet selvrisiko for familiens børn til og med 25 år, når de låner husstandens bil. Er du fordelskunde hos os, betaler du til gengæld ingen forhøjet selvrisiko, når dine voksne børn låner bilen.

Læs mere

Hvad koster en bilforsikring i gennemsnit?

Er du en erfaren bilist, og nøjes du med den lovpligtige Ansvarsforsikring, koster Bilforsikringen hos os typisk mellem 1.047-1.414 om året. Brug vores beregner til at sammensætte din Bilforsikring, så den matcher dit behov.

Beregn pris på din Bilforsikring

Hvad er den billigste bilforsikring?

Prisen på din bilforsikring afhænger især af nyprisen på din bil, hvor mange km du kører om året, og hvor længe du har kørt skadefrit. Der er heldigvis flere måder, du kan få en billigere bilforsikring. Fx kan du undlade at vælge ekstra dækninger og nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring. Derudover kan du vælge en forholdsvis høj selvrisiko.

Har du el- eller hybridbil?

Læs mere

Hvad dækker Ansvarsforsikringen?

Læs mere

Få professionel og ærlig rådgivning

Hvilken selvrisiko skal du vælge? Er du kun dækket i Danmark eller også i udlandet? Og hvad betyder ”ansvarlig skadevolder”? Når det gælder forsikring, er der ingen dumme spørgsmål. Ring til en af vores rådgivere, og få tjek på det hele.    

Ring til os direkte på 33 45 74 72, eller lad os ringe dig op, når det passer dig.

Ja tak - Ring mig op

I Købstædernes Forsikring passer vi godt på dine data. Du kan læse mere om det her.

Andre forsikringer, som måske også er noget for dig?